Mobiili.fi HTC One (M8) saamassa Android Marshmallow -päivityksen lähiaikoina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android 6.0 Marshmallow


  HTC:n viimevuotinen lippulaiva One (M8) on saamassa rakkautta osakseen Android 6.0 Marshmallow -päivityksen muodossa. Asiasta kertoi Twitterissä HTC:n tuotepäällikkö Mo Versi.

  Versin Twiitin mukaan One (M8):n Marshmallow-päivityksen testaus on saatu valmiiksi ja päivitys on tarkoitus laskea liikkeelle seuraavien 24 tunnin aikana. Päivitys on tulossa operaattorilukitsemattomille puhelimille, eli se tarkoittanee myös Suomessa myytyjä laitteita. Päivitystä puhelimelleen kaipaavat One (M8):n omistajat voivatkin alkaa pian kuikuilla laitteensa asetusvalikosta, milloin päivitys on ladattavissa.

  Android 6.0 Marshmallow tuo tullessaan liudan uusia ominaisuuksia, kuten laitteen virrankulutusta vähentävän torkkutilan sekä entistä paremmat mahdollisuudet määritellä eri sovelluksille annettuja oikeuksia.

  Versin mukaan uudemman One M9 -mallin Marshmallow-päivitys on vielä testattavana, mutta myös sitä voidaan odotella saapuvaksi piakkoin.


  HTC One (M8) unlocked owners! Great news, all testing has been complete and the update for Marshmallow will be sent out within 24 hours. Thx

  — Mo Versi (@moversi) 2. joulukuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju