Mobiili.fi HTC:n VR-lasien eurohinta varmistui – ennakkotilaukset alkavat tänään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC Vive.


  HTC:n ja Valven yhteistyönä tekemien HTC Vive -virtuaalitodellisuuslasien ennakkotilaukset alkavat tänään. HTC alkaa ottaa tilauksia vastaan kello 17.00 Suomen aikaa. Viikonloppuna HTC myös vahvisti VR-lasiensa hinnat eri maissa. Euroalueella hintaa laseille tulee 899 euroa. Lasien toimitukset alkavat huhtikuussa.

  Kuten Oculus Rift, myös HTC Vive vaatii rinnalleen tehokkaan PC-tietokoneen toimiakseen. HTC Vive on 899 euron hinnallaan vielä selvästi kalliimpi kuin 699 euroa maksava Oculus Rift, mutta Viven mukana tulee varsin kattava paketti virtuaalitodellisuuselämysten toteuttamiseen. Varsinaisen silmikon lisäksi paketissa on kaksi langatonta, liiketunnistuksella varustettua ohjainta sekä kaksi tunnistinta, jotka seuraavat käyttäjän liikkumista huoneessa.

  [​IMG]
  HTC Viven mukana toimitetaan kaksi ohjainta ja kaksi käyttäjän liikkeitä seuraavaa tunnistinta.


  Eri maiden hintojen varmistamisen lisäksi HTC kertoi viikonloppuna myös yhdestä lisäohjelmasta, joka Viven mukana toimitetaan. Jo ennestään tiedossa olivat Job Simulator sekä Fantastic Contraption, mutta niiden lisäksi mukana tulee myös Googlen Tilt Brush. Job Simulator sijoittuu kuvitteelliseen maailmaan, jossa robotit tekevät kaiken työn, ja Job Simulatorissa käyttäjä pääsee kokeilemaan, miltä työnteko tuntui ennen robottien tuloa. Fantastic Contraptionissa käyttäjä kasaa isoja laitteita ja laittaa ne liikkumaan avoimessa virtuaalimaailmassa. Tilt Brush on piirto-ohjelma, jossa käyttäjä voi maalata kolmiulotteisia kuvia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju