Mobiili.fi HTC:n uutuuspuhelin paljastui viime vuoden malliksi – vain nimi ja hintalappu vaihdettu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  HTC esitteli perjantaina Puolassa HTC One M9 Prime Camera Edition -nimellä kulkevan uutuuspuhelimen. Nimihirvitys toimii viime vuoden HTC One M9 -mallin päivitettynä versiona ja tarjoaa nimensä mukaisesti myös hieman muunnellun takakameran. Puolasta HTC One M9 Prime Camera Editionin myynnin on tarkoitus laajentua myös muihin Euroopan maihin.

  Julkistuksen suurimmaksi yllätykseksi nousi One M9 Prime Camera Editionin paljastuminen käytännössä uudelleen nimetyksi One M9s -malliksi, jonka yhtiö esitteli jo viime vuonna. Suurimmista teknologiasivuista asiaan tarttuivat muun muassa GSMArena ja PhoneArena, joista varsinkaan jälkimmäinen ei HTC:tä mairitellut.

  Syynä One M9 Prime Camera Edition -nimen käyttämiseen voi mahdollisesti olla HTC 10:n saama positiivinen palaute hyvästä kamerasta, joka uudella nimeämisellä halutaan yhdistää myös kamerasta kritiikkiä saaneeseen HTC M9:ään. Camera Edition -lisänimen lisäksi puhelimen päivitykset ovat myös muilta osin kyseenalaisia, sillä muun muassa tallennusmuistin ja RAM-muistin määrää on laskettu alkuperäisestä HTC M9:stä.

  Puolassa puhelinta myydään ainakin alussa osana 23 euron liittymäsopimusta, joten suora vertailu HTC One M9:ään ei ole hinnan puolesta mahdollista.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Kuvissa HTC:n alkuperäinen One M9.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju