HTC:n uuden huippupuhelimen erikoisuudesta lisätietoa – reagoi kun puristat sitä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216
HTC:n sisäisestä esityksestä on väitetysti vuotanut uusia tietoja sen tulevasta, piakkoin julkistettavaksi odotetusta uudesta HTC U -huippupuhelimesta, joka tunnetaan myös Ocean-koodinimellään.

HTC U:n suurin uudistus tuo uuden tavan käyttää älypuhelinta: puristamalla sitä reunoista. HTC U:n metalliset sivureunat sisältävät antureita, jotka mahdollistavat lukemattomien eri toimintojen, jotka ovat myös käyttäjän valittavissa ja muunneltavissa, suorittamisen. Tuore esitys toteaa toimintojen olevan mahdollisia ainakin lyhyellä ja pitkällä puristuksella. Näin voi esimerkiksi helposti avata kameran.

HTC:n tuleva huippupuhelin tulee olemaan kolmas puhelin HTC:n U -mallisarjassa, nimeltään ytimekkäästi vain HTC U, eikä näin saa enää HTC 11 -nimeä, vaikka onkin käytännössä myös HTC 10:n seuraaja. HTC:n pitäisi julkistaa puhelin huhtikuussa, puolivälissä tai myöhemmin. Myyntiinkin puhelin tulisi jo varhain toukokuussa.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass kertoi HTC U:sta viikko sitten, minkä lisäksi viikonloppuna nähtiin väitettyjä lehdistökuvia puhelimesta. Vuotojen kokonaisuus on epäselvä, sillä nyt vuotaneessa väitetyssä HTC:n esityksessä nähdään aiemmista kuvista poikkeava laite. Soppaa sekoittaa lisäksi, ettei esityksen kuvissa puhelin ole kaikissa samanlainen. Kuvat esityksestä vuoti Android Headlines. Jos esitys on aito, olivat viikonlopun vuotokuvat väärennettyjä: esityksen mukaan puhelimessa olisi etupuolella kotinäppäin / sormenjälkitunnistin.

Puhelimen muita Blassin nyt paljastamia ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja 12 megapikselin takakamera (Sony IMX362) sekä 16 megapikselin etukamera (Sony IMX351). Sisäistä tallennusmuistia on joko 64 tai 128 gigatavua, joka on laajennettavissa microSD-muistikortein.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom