Mobiili.fi HTC:n seuraava huippupuhelin lähestyy – ”Jos pidät A9:stä, rakastat M10:tä”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kevät on uusien Android-huippupuhelinten aikaa. Uusia malleja odotetaan useilta valmistajilta, joihin kuuluu myös lähivuosina taistelemaan joutunut HTC. Yhtiö pyrki viime vuonna kääntämään uuden lehden ja huhujen perusteella tuleva One M10 -lippulaiva jatkaa samalla tuoreemmalla tiellä.

  Viime syksynä HTC lähti uudistamaan paikallaan polkenutta One-laitteiden muotoilua One A9:n avulla. Sulavalinjaisempi metallipuhelin osui keskihintaluokkaan ja sai sekä suitsutusta että kritiikkiä ulkomuodostaan, joka muistutti kiistatta Applen iPhone 6 -laitteita.

  [​IMG]
  HTC One A9


  Nyt Evan Blass eli @evleaks on ottanut kantaa tulevan One M10:n tarjontaan. Jälleen aktivoituneen vuotolähteen mukaan A9:stä pitäneet tulevat rakastamaan M10:tä. Kommentti koskee todennäköisesti laitteen ulkoista muotoa ja laatutuntumaa, vaikka toki se voi yltää myös itse käyttökokemukseen, jota A9:n kohdalla on kehuttu.

  Aiempien tietojen perusteella HTC:n alkuperäinen tarkoitus oli julkistaa One M10 MWC-messuilla helmikuun lopulla. Nähtävästi laitteen uudelleensuunnittelu on kuitenkin viivästyttänyt julkistusta maaliskuun puolelle. Puhelimen on myös huhuttu tulevan kahtena versiona, joista toinen käyttää Snapdragon 820 -piiriä ja toinen luottaa MediaTekin tarjontaan.


  If you like the A9, you'll love the M10.

  — Evan Blass (@evleaks) 26. tammikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju