Mobiili.fi HTC:n ratkaisu pettymyksen ristitulessa: ”Microsoft jätti One M8:n päivitysten ulkopuolelle”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Windows 10 Mobile on nyt virallisesti julkaistu, mutta päivitys väistää odotettua enemmän markkinoilta löytyviä puhelimia. Useiden pettyneiden Lumia-käyttäjien pariin ovat nyt nähtävästi liittyneet pettyneet HTC-käyttäjät, jotka eivät saa päivitystä One M8 -puhelimelleen.

  Vuonna 2014 HTC julkaisi Windowsilla varustetun version One M8 -lippulaivapuhelimestaan. One M8 for Windows on teknisesti hyvin vastaava kuin Android-sisarensa ja tarjoilee käyttäjälle muun muassa Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavun tallennustilan.

  [​IMG]
  HTC One (M8) for Windows.


  Windows 10 Mobile -päivityksen virallinen julkaisu herätti harmia monissa Lumia-käyttäjissä, kun useat suositut puhelinmallit jäivät päivityslistan ulkopuolelle. Eräs selkeä raja on vähintään yhden gigatavun RAM-vaatimus, mutta myös monia kyseisen rajan ylittäviä malleja on jätetty Windows 10:n ulkopuolelle ”hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi”.

  One M8 for Windows on sekin jäämässä ilman Windows 10 Mobile -päivitystä, minkä johdosta yhtiön asiakaspalvelu on joutunut Twitterissä melkoiseen kyselyiden ristituleen. Vakiovastaukseksi on noussut, että päätös on kiinni ainoastaan Microsoftista, ei HTC:sta.

  Erikoiseksi tapauksen tekee se, että One M8 on teknisesti varsin mukiinmenevällä tasolla moniin päivitettäviin Lumia-puhelimiin verrattuna. Epäselväksi jääkin, mistä päivityksen evääminen pohjimmiltaan johtuu. Selvältä sen sijaan vaikuttaa, ettei lisää Windows 10 Mobile -päivityksiä vanhemmille laitteille ole tulossa.


  @Crowevil666 Microsoft decided not to include HTC One M8 to receive the Windows 10 update.

  — HTCHelp (@HTCHelp) 27. maaliskuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju