Mobiili.fi HTC:n ennennäkemätön Android-älykello vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC:n pyöreä Android Wear -älykello Halfbeak.


  HTC:n Android Wear -älykello koodinimeltään Halfbeak on paljastunut uusissa kiinalaisessa Weibo-palvelussa julkaistuissa kuvissa, joista uutisoi myös alankomaalainen Techtastic-sivusto.

  Kellosta ei ole kuvien lisäksi tarjolla nyt tarkempia tietoja, mutta kuvat paljastavat muutamia teknisiä yksityiskohtia, kuten näytön pyöreyden, sykemittarin löytymisen sekä kellon sisältävän kolme painiketta.

  HTC on aiemmin tehnyt yhteistyötä aktiivisuusrannekeiden osalta urheiluvaateyhtiö Under Armourin kanssa, jonka logo koristaa myös nyt kuvissa nähdyn älykellon alapintaa sykemittarin yläpuolella alapuolelta löytyvän HTC:n oman logon ohella.

  HTC:n suunnitelmista tuoda Android Wear -kelloaan markkinoille ei ole mitään tuoretta tietoa. Sekin on mahdollista, että kuvissa nähdyn prototyypin kaltaista laitetta ei ikinä markkinoilla nähtäisi. Android Wear -kellot eivät ole menestyneet markkinoilla, ja useampien valmistajien on kerrottu pitävän taukoa niiden julkaisusta. Halfbeakista on kuultu raportteja jo reilusti yli vuosi sitten, mikä osaltaan vahvistaisi näkemystä, että kuvissa voi esiintyä jo jatkokehityksen osalta jo hylätty prototyyppi.

  [​IMG]
  HTC:n Halfbeakissa on myös sykemittari.

  [​IMG]
  HTC Halfbeakin ranneke.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju