HTC:n ”odottamaton yllätys” ei ollutkaan täysin uusi julkistus

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

HTC U Ultran uusi safiirilla pinnoitettu versio.


HTC lupasi viime viikolla kertoa tänään odottamattomasta yllätyksestä. Odotukset tulevasta julkistuksesta eivät olleet kovin suuret, mutta eipä ollut kovin merkittävä HTC:n lopulta esittelemä ”uutuuskaan”.

HTC kertoi safiiripintaisen erikoisversion sen vuoden alussa julkistetusta HTC U Ultra -älypuhelimesta olevan tulossa myyntiin Taiwanissa. Ilmeisesti erikoisversion saatavuus on rajoittumassa vain HTC:n kotimarkkinoille. HTC kertoi tulevasta safiiriversiosta ensi kerran jo julkistaessaan U Ultran.

Erikoisversiossa U Ultrasta on lasin sijaan käytetty kovempaa materiaalia safiiria sekä edessä että takana. Tallennusmuistia puhelimessa on 128 gigatavua. Mitään varsinaisia toiminnallisia eroja erikoisversion ja tavallisen U Ultran välillä ei ole.

Safiiriversio U Ultrasta tulee tarjolle neljänä eri värivaihtoehtona 28 900 Taiwanin dollarin eli noin 880 euron hintaan. Puhelimen ennakkotilaajat saavat myös nahkakotelon, avaimenperän ja Quick Charge 3.0 -pikalatausta tukevan varavirtalähteen.

Tavallisena versiona HTC U Ultra on saapunut myyntiin jo Suomessakin.

HTC:n odotetaan vielä myöhemmin tänä vuonna julkaisevan myös ”HTC 11:n” eli seuraajan HTC 10 -lippulaivaälypuhelimelleen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom