Mobiili.fi HTC:n ”mahtava” huippupuhelin vuotaa – Tässäkö uusi nimi ja ominaisuudet?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2172
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Toivottua heikommin menestynyt One M9 vaikuttaa johtaneen siihen, että HTC aikoo julkistaa vielä yhden huipputason älypuhelimen tänä vuonna. Puhelimesta on liikkunut huhuja jo hyvän tovin ja sitä on kehuttu tunnettujen vuotolähteiden toimesta mahtavaksi. Nyt julkisuuteen on livahtanut lisätietoa tulevan puhelimen nimestä ja teknisistä tiedoista.

  XiaomiTodayn mukaan tulevan huippupuhelimen nimi ei jatkaisi totuttua One-linjaa. Sen sijaan se kulkee tällä hetkellä HTC O2 -nimellä.

  Kiinalaiset lähteet kertovat lisäksi, että HTC O2:een voidaan odottaa Qualcommin tulevaa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, parhaimmillaan 128 gigatavun tallennustilaa, neljän gigatavun RAM-muistia ja 3500 milliampeeritunnin akkua. GSMDomen mukaan puhelin saapuu markkinoille sekä viisi- että kuusituumaisina versioina.

  Aiemmin HTC-uutuudesta on kuultu myös kameraan liittyviä raportteja. Niiden mukaan kyseessä olisi uusi laadukas kamera, jonka kohokohtia ovat muun muassa suuri aukko ja mahdollisuus tallentaa kuvia RAW-muotoon. Kaikki saadut tiedot ovat kuitenkin toistaiseksi varmistamattomia, eli ne kannattaa ottaa vastaan varauksella.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju