Mobiili.fi HTC:n ”iPhone-kopio” saamassa seuraajan – One A9s muistuttaa vielä enemmän iPhonea

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tuleva HTC One A9s VentureBeatin julkaisemassa kuvassa.


  Viime syksynä HTC julkaisi ylempään keskiluokkaan kuuluneen One A9 -puhelimen, joka herätti huomiota sekä iPhonea muistuttavalla ulkonäöllään että erikoisella hinnoittelullaan. Nyt tuo laite on saamassa seuraajan, joka muistuttaa vielä enemmän Applen viimeisimpiä puhelimia.

  VentureBeatin Evan Blassin mukaan HTC esittelee One A9s -puhelimen tällä viikolla Berliinissä järjestettävillä IFA-messuilla. Muotoilu vastaa hyvin paljon edeltäjää, One A9:ää, mutta muutamia pieniä muutoksia on tehty. Etukamera siirtyy oikealta vasemmalle ja takakamera keskeltä toiseen reunaan. Takakameran siirto saakin puhelimen muistuttamaan vielä enemmän Applen puhelinmallistoa. Apple-vivahdetta on myös uutuuden mallinimessä, joka eroaa aiemmasta vain pienen s-kirjaimen verran.

  [​IMG]
  HTC One A9 vuodelta 2015.


  One A9s:n teknisistä tiedoista ei ole Blassin mukaan vielä paljoakaan kuultu, mutta takakamera säilyy tiettävästi ennallaan 13 megapikselin kennoineen. Etupuolella neljän megapikselin Ultrapixel-kameran tilalle on tulossa perinteisempi viiden megapikselin kamera.

  Nähtäväksi jää, miten HTC aikoo uutuuden hinnoitella. Yhtiön puhelinmyynnillä menee huonosti, ja rahaa pitäisi tehdä juuri arvokkaamman pään puhelimilla, joten olettaa sopii, että One A9s:n hintataso asettuu vähintään edeltäjän lukemiin. One A9 ihmetytti viime vuonna, kun Yhdysvalloissa laite tuli ensin myyntiin kohtuullisella 399 dollarin hinnalla, mutta hieman myöhemmin hinta nousikin 499 dollariin. Suomeen One A9:stä tuli pienemmällä RAM-muistilla ja pienemmällä tallennustilalla varustettu versio, jonka hinnat alkoivat karvan alle 600 eurosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju