MobiiliBlogi HTC lupaa Android 7.0 Nougat -päivityksen ainakin kolmelle puhelimelleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  Japanilainen Sony ehti jo ilmoittamaan, mitkä puhelinmallit se tulee päivittämään Googlen mobiilialustan tuoreimmalla versiolla. Joukossa on totta kai viimeisimmät lippulaivat, kuten Xperia X -tuoteperhe, mutta myös muita malleja. Tarkemman listan päivitettävistä puhelimista löydät täältä: ”Sony: seuraavat puhelimet saavat Android Nougat -päivityksen”.

  Nyt myös HTC on päättänyt valottaa päivitysaikeitaan Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmän osalta. Taiwanilaisyhtiö kertoo Twitterissä, että Nougat-päivitys on tulossa ainakin HTC 10-, One M9– sekä One A9 -puhelimille. Ensimmäisenä Androidin uusin versio luvataan tuoda HTC 10:lle ja sen jälkeen kahdelle muulle mainitulle laitteelle. Yhtiö on aikaisemmin luvannut, että pyrkii aina tuomaan uusimman Android-version lippulaivalleen 90 päivän aikana, joten tuon aikarajan sisällä Android Nougat pitäisi löytyä ainakin HTC 10 -käyttäjien puhelimista marraskuun loppuun mennessä.


  Google sai aivan hiljattain valmiiksi maaliskuussa maailmalle esitellyn Android 7.0 Nougat -version mobiilialustastaan. Kyseinen päivitys keskittyy parantamaan muun muassa ilmoituskeskuksen toimintaa sekä virransäästöominaisuuksia, tuoden mukaan myös odotetun jaetun ruudun moniajon sekä puhelimiin että taulutietokoneisiin.

  Twitter, @HTC, We’re excited to receive final shipping Android 7.0 Nougat software from Google!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju