HTC:lta tulossa vain 6-7 älypuhelinta tänä vuonna – eikä HTC 11 kuulu joukkoon

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

HTC U Ultra sinisenä. Huomionarvoista lisänäyttö.


HTC tulee tuomaan markkinoille tänä vuonna selvästi viime vuotta vähemmän uusia älypuhelinmalleja.

Engadgetin haastattelussa HTC:n älypuhelimista ja verkottuneista laitteista vastaava johtaja Chialin Chang kertoi vuonna 2017 HTC:lta olevan tulossa yhteensä vain 6-7 uutta älypuhelinta, kun vielä viime vuonna erilaisia malleja nähtiin 11-12.

Pitkään vaikeuksissa jatkuvasti laskeneen myynnin ja tappioiden kanssa paininutta HTC:tä on veikkailtu johdonmukaisesti myös yhdeksi valmistajaksi, joka saattaisi kokonaan jättää älypuhelimet ja keskittyä esimerkiksi virtuaalitodellisuuden markkinoille Vive-laitteensa kanssa edeten. Toistaiseksi tästä ei kuitenkaan ole aivan viime aikoina saatu uusia viitteitä.

HTC-johtaja Chang yrittää luonnollisesti maalata yhtiön ratkaisun vähentää uusia älypuhelinmalleja mahdollisimman positiivisessa valossa väittäen tämän tarjoavan mahdollisuuden keskittyä älypuhelinten avainominaisuuksiin ja paremmin kilpailla muita vastaan. Vähemmän, mutta parempaa, kuuluu siis lupaus.

HTC julkisti vuoden alkajaisiksi uuteen U-sarjaan kuuluvat älypuhelimet, kookkaalla 5,7 tuuman näytöllä, ja sen päälle vielä pienellä lisänäytöllä, varustetun HTC U Ultran sekä vaatimattomamman 5,2 tuuman HTC U Playn.

Kyse on aiemmin huhuissa koodinimillä Ocean Note ja Alpine tunnetuista laitteista. Lisäksi HTC:lta odotetaan vielä kahta uutta Ocean-kehityssarjan puhelinta, Ocean Smart ja Ocean Master.

Tähän asti HTC:lta on povattu helmikuun lopun Mobile World Congressin yhteydessä sen viime kevään HTC 10 -lippulaivaälypuhelimen seuraajan julkistusta, mahdollisesti HTC 11 -älypuhelinta.

Uuden lippulaivaälypuhelimen julkistus heti nyt julkistetun, myös huippuluokkaan lukeutuvan U Ultran jälkeen olisi kuitenkin erikoista.

Engadgetin haastattelama Chang on luvannut loppuvuodelle uusia edullisemman hintaluokan Desire-älypuhelimia. Sen sijaan kysymykseen HTC 11:stä vastaus oli vain, ettei puhelinta tulla nimeämään niin tänä vuonna.

Tämä jättää oven auki spekuloinnille HTC:n loppuvuoden suunnitelmista. HTC U Ultra on varustettu vielä viime vuoden Snapdragon 821 -huippupiirillä ja ensimmäiset tehokkaammat Snapdragon 835 -puhelimet ainakin kilpailijoilta nähdään markkinoilla jo vain parin kuukauden päästä. Nähtäväksi jää, miten pitkään HTC:n Snapdragon 835 -puhelinta saadaan odottaa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom