Mobiili.fi HTC:ltä yllätysjulkistus! Tässäkö tulevaisuuden nuorisoluuri?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2073
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Virallisesti tänään alkaneessa Mobile World Congressissa huomio on kiinnittynyt pääasiassa suurien valmistajien lippulaivamalleihin, mutta pienenä yllätyksenä myös HTC esitteli messuilla joukon uusia puhelimiaan. Desire-sarjaan kuuluvat uutuudet kantavat mallinumeroita 530, 630 ja 825, joista etenkin Desire 825 on mielenkiintoinen lisäys HTC:n keskihintaluokan valikoimaan.

  Desire 825:stä oli messuilla esillä sekä valkoinen että musta versio, ja puhelimissa huomion varasti kuorissa käytetty pistemäinen kuvio. Puhelinta testaamassa ollut yhdysvaltalainen PhoneArena-sivusto ehti tuoreeltaan kommentoimaan puhelimen ulkonäköä nuorekkaaksi, mutta samalla mielipiteitä jakavaksi. Kauempaa katsottuna puhelimen kuviointia voi erehtyä jopa luulemaan liaksi.

  Teknisten tietojen osalta Desire 825 on pitkälti peruskauraa. 5,5 tuuman näyttö käyttää 720p-resoluutiota ja suorittimena toimii Qualcommin Snapdragon 400. Tallennusmuistia puhelimessa on 16 gigatavua ja RAM-muistia puolestaan kaksi gigatavua. Takakameran tarkkuus on 13 megipikseliä, etukameran 5 megapikseliä ja videokuvaus onnistuu FullHD-tarkkuudella. Muista teknisistä tiedoista mainittiin 2700 mAh:n akku ja Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä.  [​IMG]
  13 megapikselin takakameran vieressä on LED-kuvausvalo.

  [​IMG]
  Monikirjava värivalikoima ulottuu kuorien lisäksi myös Desire 825:n painikkeisiin.

  [​IMG]
  Desire 825:stä julkaistaan valkoinen ja musta versio. Erityisesti mustasta versiosta pistekuviointi erottuu selvästi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju