HTC:lle oma osio

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja anukatriina, 8/8/07.

 1. anukatriina

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  ELi mielestäni älypuhelimien yhtenä vankkana edustajana HTC:lle pitäisi saada oma osionsa muiden merkkien joukkoon. Jo nyt HTC:sta puhutaan lähinnä matkapuhelimet osiossa, joka mielestäni täyttyy näistä HTC ketjuista aivan turhaan. *Niille pitää sana oma lokeronsa!

  Asian Vähäisyyteen on kait turha vedota, koska LG:t ja Samsungit yms. ketjut ovat perustettu ja niitä lukee valitettavan vähän ihmisiä (3 hlöä) vrt. Nokia (250 hlöä)

  HTC:n älypuhelimia on varmasti enemmän käytössä ja keskustelu laitteiden monimuotoisuuksien takia on vilkkaampaa ja sisällöltään rikkaampaa. Tulevaisuudessa myö meidän Suomalaisten katsomus varmasti avartuu ja uskallamme ostaa muitakin älypuhelimia kuin Nokialaisia ja täten HTC:n markkinat ja keskustelut kasvavat MATKAPUHELINFOORUMILLA.
   
 2. Smirre

  Smirre

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/02
  Viestit:
  523
  Tykkäykset:
  0
  Joo koko Windows Mobile maailma kiehtoo ja on aika mielenkiintoinen.

  LG osasto tuntuu todellakin aika turhalta, LG puhelimet on aika yksinkertaisia. WM vaikuttaa olevan oikea säätäjän taivas, josta puhetta varmasti riittää kunhan käyttäjiä on tarpeeksi.
   
 3. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
 4. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Jos jokin HTC -osasto tänne tulee, niin sinne alle ehdottomasti kaikki Windows Mobile -keskustelu. Muutenkin minusta fiksummalta tuntuisi, että esim. kaikki symbian -jutustelu olisi Nokian alla eikä kaikki eri käyttiksistä & niiden ohjelmista jutustelu yhden ja saman "ohjelmat" -osion alla.
   
 5. Peppokani Vieras

  0   0   0

  Niin just!
  Tää keskustelu täällä onkin ollut lähinna kahvipöytäkeskustelujen tasolla, joten hyvä, että edes joku uskaltaa sanoa jotain!

  Ja Ylijumala I (Jotkut vääräuskoiset saattavat sanoa Esa) meinasi jo vissiin jossain vaiheessa perustaa Win mobile-osaston, mutta luomisen tuska vissiin esti sen.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Entäs jos se olisi vaikka Mobile Windows kännykät... tms.. Gressokin kuuluu niihin? Ja sitten omat lukitut mallikohtaset tai merkkikohtaset ja niiden alle mallikohtaset... ihan miten vaan.
   
 7. nve

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/07
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Windows mobile osiolle yksi ääni lisää.

  Silloin saman osion alle saisi kaikki ko. käyttiksellä toimivat luurit. Oli sitten htc, dopod, tai mikä tahansa.
   
 8. anukatriina

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Voisihan se ketju tosiaan olla Windows ketju ja siellä eri puhelin merkeille lokerot. Samaa en kuitenkaan suosisi Symbianin kanssa, paitsi tietysti puhelinmallit erikseen jälleen lokeroiden, koska myös SE:t, ja ties mitkä muut käyttää Symbiania ja jos Nokia ja SE yms. on samassa ketjussa, niin alkaa puurot ja vellit olemaan pahasti sekaisin ja käytettävyys foorumilla kärsii. (Oma mielipide)
   
 9. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Siis tarkotat lukittuja ketjuja mallikohtasesti. Jossa eri käyttis... no mutta onhan joku järki saatava pienille edustajillekin, et voi vetää samaa viivaa Nokiaa vastaan joka on selvästi suurempi muihin nähden tai joku muu. Ne jotka käyttää Mobile Windowsia ei eroa niin paljoa kuin valtamerkit toisistaan myöskään jos ajatellaan myyntimääriä. Sekotat nyt ihan kokonaan idean. Yksi ostaa Gresson on saatava oma osio suhteessa 100 miljoonaa Nokiaa vastaan. Ei ole muuta vaihtoehtoa gategorisoida, silloin tuo sais luvan kelvata, tietty ellet itse keksi parempaa. En mä sillä ettet keksisi, mutta kun et ehdottanu itse mitään.
   
 10. anukatriina

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  No joo. Ajatukseni ketjun alussa oli kyllä avata vain HTC:lle oma osio muiden matkapuhelinmerkkien joukkoon, kunnes ajatusta lähettiin viemään eteenpäin Wm ja Symbian pohjaisten osioiden perustamiseen...

  Eli olen edelleen alkuperäisen ehdotukseni takana, ilman turhia hifistelyjä.
   
 11. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No entä perusteluja...? Etsä kuule musta niin helpolla pääse ;)
   
 12. anukatriina

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  no keskustelemassahan täällä ollaankin et ei siin mitää...
  Siis perusteluja miksi HTC:lle oma ketju vai? katso ketjun ensimmäinen viesti. Siellä perustelut. vai ymmärsinkö väärin, perustelut mille muulle?
   
 13. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No mut ei se ollut riittävä ;) perustelu sille, miten kumoat muiden kohdalla jotka ovat saman tyyppisiä hyvin paljon, vaikkakin eri merkkisiä. Mitens muut sitten sellaset merkit joita on yhtälailla kuin HTC:ta? Miksi ne ei saa omaa osiota ja HTC:n just pitäs saada?
   
 14. anukatriina

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  No sanotaan vaikka, että enemmän tunnettavuutta kuin muilla wm puhelimilla. Ehkä jopa paremmat puhelimet kuin muilla Wm käyttöjärjestelmää käyttävät?
  JA lopuksi totean, että emme elä tädellisessä maailmassa, joten kaikkea et voi saada. Kun nyt saataisiin edes jotakin, eikö?
   
 15. JPW™ Vieras

  0   0   0

  Itse olisin myös sen puolella, että tulisi uusi osio kaikille WM-puhelimille, jossa on sitten ala-osioita vaikka eri merkeille tai jotain...tai jos käyttäjä vaikka perustaa sitten uuden topicin jostain puhelimesta, niinkuin esim.Nokia puolella...
   
 16. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eikö nuo HTC ketjut löydy varsin hyvin tuolta yleisestä osiosta? samalla uskon että HTC laitteista on kiinnostuneet yleisimmin WIN koneista lukevat, jolloin uuden osion perustaminen hajauttaisi keskustelua eri paikkoihin.

  Nuo lukusi taitaa olla aivan keksittyjä, kyllä niitä taitaa lukea vähän useampi.
  LG osion tarvetta voi toki kyseenalaistaa, ilmeisesti sitä perustettaessa on uskottu sen suosion kasvamiseen, mikä on jäänyt toteutumatta, joten en siihen vetoamista pidä riittävänä perusteena tehdä uutta osiota jostain muusta merkistä.

  Älypuhelimista keskustelu ja kiinnostus on kasvanut vuosi vuodelta. En kuitenkaan pidä sitä perusteena perustaa HTC osiosta. Jos luit WIN osion perustamisehdotus ketjun läpi on tilanne varsin ongelmallinen. HTCn osalta ei suoraan niitä ongelmia, mutta HTC osiossa mitä ilmeisemmin käsitellään myös Windows mobile asioita, joka saattaa aiheuttaa sen ongelman että asioista keskusteltaisiin entistä useammassa osiossa.

  "Etusivun" kasvattaminen ei ilmeisesti ole kuitenkaan tavoiteltavaa, samoin osioden alaosiot (tyyliin asianvierestä palsta) ei myöskään ole ongelmatonta.

  Pikkutarkat osiot aiheuttavat herkästi sitä että otsikoista tulee entistä epämääräisempiä.

  Jos foorumisofta sallisi sen että Matkapuhelimet osioon voisi luoda alaosiota niin että niissä olevat ketjut näkyisivät myös Matkapuhelimet näkymässä, voisi alli ryhmittely olla näppärä ratkaisu.
   
 17. anukatriina

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  ""
  Nuo lukusi taitaa olla aivan keksittyjä, kyllä niitä taitaa lukea vähän useampi.

  ""

  Kunnioitan aina niin viisasta ja auttavaista soveliasta, joten ihmetyttää jos juurikin sinä et ole havainnut noita lukuja (Lg 3 ja Nokia 250). Viimeksi tänään luvut osoittivat juurikin noita numeroita ja olen katsonut sen useammankin kerran ja ihmetellyt kun osuinkin niin oikeaan...

  Mutta muuten en ala vääntämään HTC ketjun tarpeelisuudesta. Etusivua ei kannata kasvattaa liikaa, on aivan totta! Kuitenkin katsoisin WM ketjulle olevan tilausta.
   
 18. Tumppu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1083
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  6110
  Allekirjoitan.
  Oikeastaan muut luurit eivät itseäni nykyään kiinnosta jolloin mielenkiintoiset ketjut löytyisivät varmasti helpommin jos olisi vaikkapa WM osio.
  Tuskin sinne kuitenkaan paljon muuta tulisi (tällä hetkellä) kuin HTC/Qtek juttuja.
   
 19. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ahaa, viittaat ilmeisesti etusivulla hetkellisesti aktiivisia "sessiota", sori ymmärsin että tarkoitit että tuon verran noita ketjuja laktiivisesti lukisi...

  Luvut vaihtalee hetkellisesti hyvin paljon, hetken ennen tätä postausta LG osiossa taisi olla nelinkertainen määrä kuin kertomasi, Samsung osiossa seitsenkertainen (Vs 3), Nokia osiossa vajaa kolmesataa ja matkapuhelin osiossa kolmannes Nokian osiosta, joten tuskin vielä tukkoinen.

  LG ja BenQ osiot ovat kieltämättä aika kuolleita. SE, ja Motorola noista ei loista hetkellisen otannan mukaan, mutta ovat niin perinteisiä merkkejä ja "itsenäisiä" että niihin varmaan turha kajota. Sama toki pätee Samsungiin, vaikka lyhyempi historia.

  Olen samaa mieltä että WM ketjulle on tilausta, mutta miten sen voisi hoitaa (järjestellä) ja olisiko siitä sellaista lisäarvoa joka ylittäisi haitan ja sekaannuksen.

  Olisiko aiheellista heittää LG ja BenQ matkapuhelimet osion aliosioksi tai sinne sekaan?


  Mutta miten määritellä WM osio? jotta kuvaus olisi elinvoimainen vielä parivuoden päästä? entä jos linux alustat yleistyvät?

  Vai pitäisikö olla matkapuhelimet jossa alaosio tai kokonaan oma osio jossa ne älykoneet (lähinnä WM) joilla ei omaa merkki osiota? Mutta mikä olisi dataosion merkitys sen jälkeen, muutama hassua ketju datakortista? vai pitäisikö dataosion nimi ja kuvaus muuttaa paremmin wm koneille sopivaksi?

  Toivoisin hyviä ja kokonaan mietittyjä ehdotuksia, minä sitten haukun idea:)

  Negatiivinen suhtautumiseni ei tarkoita että olisin aina kuitenkaan vastaan :)

  Mielestäni matkapuhelimet osio toimii varsin hyvin HTCn osalta, osittain sen ansiosta että ketjujen aloittajat tajuavat silloin pistää otsikkoon vähän kuvausta asiasta, pelkään että oma HTC tai WM osio aiheuttaa sitä että otsikoiden ymmärrettävyys kärsii.

  BenQ-Siemens hautajaisista on kohta vuosi, joten melkein ehdotan että sen kunniaksi voisi haudata sen oman osion.

  Edit:

  foorumin haku on toki hankala lyhyiden tuotenimien osalta.
   
 20. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  No miten olisi esim:

  Matkapuhelimet
  --alaosio Mikä puhelin kannattaa ostaa
  Nokia peruspuhelimet
  Nokia S60 älypuhelimet
  Windows Mobile älypuhelimet
  Sony Ericsson
  Samsung
  Motorola
  Datatuotteet
  Operaattorit
  Hintavihjeet

  Tuossa olisi sama määrä osioita kun ennenkin, silti WM saisi oman osion ja hyvin vilkas Nokia-osasto jakaantuisi.
   

Jaa tämä viestiketju