Mobiili.fi HTC:llä julkistustilaisuus 20. syyskuuta – luvassa nämä uudet älypuhelimet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC:n kutsun Be Edgier -kehotuksen merkitys ei ole vielä selvinnyt.


  HTC järjestää 20. syyskuuta eli noin viikon kuluttua julkistustilaisuuden. Tulevasta lanseerauksesta kerrotiin Twitterissä. Luvassa pitäisi ennakkohuhujen perusteella olla uudet Desire 10 Lifestyle ja Desire 10 Pro -älypuhelimet.

  Puhelimista on jo paljastunut tietoja vuotaja Evan Blassilta sekä suorituskyvyn testaussovellusten kautta.

  Desire 10 Lifestyle tulee sisältämään Androidin 6.0 Marshmallow -version, 5,5 tuuman näytön 1280×720 pikselillä, 13 megapikselin takakameran, 5 megapikselin etukameran, Qualcommin neliytimisen järjestelmäpiirin sekä joko 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennusmuistia tai 3 gigatavua RAMia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Lisäksi mukana on Boomsound Hi-Fi Edition -stereokaiuttimet ja myyntipakkauksessa myös tavallista laadukkaammat kuulokkeet.

  Desire 10 Prossa on kaksikosta paremmat tekniset ominaisuudet, mutta pienempi näyttö ennakkotietojen mukaan. Pron ominaisuuksia ovat 5,1 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamerat sekä 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

  [​IMG]
  HTC Desire 10 Pro Evan Blassin aiemmin vuotamassa kuvassa.


  Värivaihtoehtoja Desire 10 Lifestylesta on tulossa useita, mutta kaikkia yhdistävät kullanväriset yksityiskohdit reunoilla ja esimerkiksi kameran linssin, kuvausvalon sekä antennijuovien ympärillä. Myös Desire 10 Pro näyttäisi aiemmin vuotaneen kuvan perusteella vastaavan omalta osaltaan näitä tuntomerkkejä.

  HTC:n tulevista puhelimista Desire 10 Lifestyle tulee sijoittumaan edulliseen hintaluokkaan ja Desire 10 Pro ominaisuuksiensa perusteella vähintään ylempään keskiluokkaan.
  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju