Mobiili.fi HTC kertoi viimein: Vive-virtuaalilasit voi ennakkotilata 29. helmikuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC Vive -virtuaalilasit


  HTC:n yhdessä Valven kanssa kehittämät Vive-virtuaalilasit tulevat ennakkotilattavaksi 29. helmikuuta. HTC:n perustaja ja toimitusjohtaja Cher Wang vahvisti asian The Telegraphille. Tilaajille laitteiden pitäisi saapua huhtikuusta alkaen.

  Alun perin HTC kertoi tulevasta Vive-virtuaalitodellisuuslaitteestaan jo viime keväällä Mobile World Congressin yhteydessä ja sen piti tuolloin luvatusti ehtiä joulumarkkinoille. Näin ei kuitenkaan käynyt. Nyt markkinoille Viven odotetaan tulevan kuitenkin suoraan uudistettuna, Pre-lisänimeä vielä kehittäjäversiona kantavana mallina, joka esiteltiin CES-messuilla nyt vuodenvaihteen jälkeen.

  HTC ei ole vielä kertonut Viven hintaa. Viime viikolla Viven kanssa kilpailevan Facebookin omistaman Oculus Riftin 700 euroon kohoava hintalappu aiheutti paljon puhetta.

  Uudistettu Vive Pre eroaa vajaa vuosi sitten esitellystä ennen kaikkea lisätyllä kameralla, jonka myötä virtuaalinäkymään voi tulla läpi myös kuvaa todellisesta maailmasta. Myös muuten laitetta on kehitetty pienikokoisemmaksi, ergonomisemmaksi muun muassa paremmat kiinnityshihnat sisältäen ja näyttöä paremmaksi. Samassa itse silmikon ohella myös Vive-ohjaimia päivitettiin palautteen perusteella muotoilultaan ja pinnoitukseltaan mukavammiksi.

  Aluksi Vivelle on luonnollisesti odotettavissa pelisisältöä Valve-yhteistyön merkeissä. Oculus Riftin ja HTC:n Viven ohella virtuaalitodellisuuskilpaan on tulossa myös Sony. Oculuksen ja HTC:n laitteet vaativat tehokkaan PC-tietokoneen toimiakseen.

  Vaikeuksissa rypeneelle HTC:lle VR-virtuaalitodellisuuslaite on uusi avaus, ja askel pois todella raa’asta älypuhelinkilpailusta. Telegraphin mukaan HTC:n Wang kertoi yhtiön valinneen keskittymisen VR-laitteisiin eikä enää vain älypuhelimiin. ”Kyllä, älypuhelimet ovat tärkeitä, mutta luonnollisen jatkuman luominen muihin verkottuneisiin laitteisiin kuten puettaviin ja virtuaalitodellisuuteen on tärkeämpää”, totesi Wang.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju