1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

HTC kaiser asennus ongelma

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja jakkes26, 19/5/09.

  1. jakkes26

    0   0   0

    Liittynyt:
    19/5/09
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Mulla on tuo HTC TyTN II Tuossa on ihme vika, en saa lähtemään tuolla yhtään sähköpostia,
    aina kun yritän lähettää, tulee sen verran yhteyttä että omat sähköpostit tulee tuohon, mutta ei
    lähetä mitään ulos, tulee vaan virheilmoitus, asetuksista.
    Onko vika htc:ssä vai asennuksessa.
    gps toimii
    Posted via Mobile Device
     
  2. makekake Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    18/1/04
    Viestit:
    250
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy S4 @ Sonera
    Onhan lähettävän postin palvelin oikea? Siihen tuleva osoite riippuu mikä liittymä sinulla tuossa tytinässä on. Ei siis välttämättä se, joka sinulla on nettiliittymässäsi.
     
  3. jakkes26

    0   0   0

    Liittynyt:
    19/5/09
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Moi Kyllä kaikki on samassa, lähtevät, tulevat ,luonnokset.
    data connection on päällä, mikä peijakas tuossa oikein on.
    Mulla oli tuo htc ogange se pelitti hyvin, tuosta mä en saa mienkään tuota yheyttä päälle.
    tuolla yläällä on E kirjain, silloin kun yritän lähettää vilahtaa G jolloin tulee nuo sähköpostit.
    kyllä on hankala tapaus.
    Posted via Mobile Device
     
  4. Japo

    Palaute - 100%
    2   0   0

    Liittynyt:
    17/1/05
    Viestit:
    212
    Tykkäykset:
    0
    Oletko laittanut lähtevän postin asetuksista rastin kohtaan "Outgoing server requires authentication", sekä "Use the same user name and password for sending e-mail"-kohtaan?
     
  5. jakkes26

    0   0   0

    Liittynyt:
    19/5/09
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Hukassa

    Kiitos tuosta, mistä voisin takistaa, nyt on vaan semoinen juttu,etten löydä tuota kohtaa mistään, olen mielestäni kaynyt joka paikassa, ei vaan ole osunut oikeeseen.
    Kävin expertilläkin näyttämässä tätä mun laitetta,
    ei sielläkään tietty yhtään mitään, tuon tytinän päälle.
    Jos sais polun tuonne, niin eiköhän se sitten onnistuis multakin.
    Kiitos
     
  6. jakkes26

    0   0   0

    Liittynyt:
    19/5/09
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Onnisti

    Onnistui, tuo olikin lähempänä mitä luulin tuon olevan.
    Ohjekirjan avulla, oli liian helppo homma.
    Kiitos kaikille.
     

Jaa tämä viestiketju