Mobiili.fi HTC järjestää tilaisuuden kuun lopussa – luvassa puhelin vai älykello?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2086
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]HTC:n tulevista julkistuksista on huhuttu pitkin kesää. Nyt yhtiö vaikuttaa viimein olevan valmis paljastamaan jotakin, sillä vuotanut tapahtumakuva kertoo HTC:n suunnittelevan pressitilaisuutta kuluvan kuun lopulle.

  Weibon kautta julkisuuteen päässyt kuva kertoo, että HTC järjestää lehdistötilaisuuden 29. syyskuuta. Mielenkiintoisesti kyseessä on sama päivä, jolle Googlen Nexus-puhelimet paljastavaa tilaisuutta on huhuttu.

  HTC-kuvan teksti ja roomalainen numero viittaavat @upleaksin mukaan kahteen lippulaivamalliin. Luvassa voisi siis olla yksi tai useampi huhutuista huippupuhelimista, jotka kulkevat nimillä HTC O2 ja HTC A9.

  Toisen vaihtoehdon tarjoavat kuitenkin uudet huhut, joiden mukaan HTC työstää Android Wear -älykelloa. Phandroid kertoo, että kello kulkee koodinimellä Halfbeak eli puolinokkakala. Kellon uskotaan hyödyntävän pyöreää 360 x 360 pikselin näyttöä. Muita tietoja kellosta ei kuitenkaan ole saatavilla. Kun otetaan lisäksi huomioon, kuinka sitkeästi uutiset HTC-älykellosta ovat piipahdelleet julkisuudessa viime vuosina, kannattaa Halfbeak toistaiseksi ottaa vastaan varauksella. Onkin ehkä todennäköisempää, että syyskuun lopun tilaisuudessa nähdään puhelimia.


  HTC press event scheduled for September 29, in Hakone, Japan? Hm…(pic from Weibo) pic.twitter.com/Acp9wInDMO

  — upleaks (@upleaks) 7. syyskuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju