Htc Hero (Android) FAQ (usein kysytyt kysymykset)

  • Viestiketjun aloittaja 35736
  • Aloituspäivä
3

35736

Tänne tarkoitus kerätä usein kysyttyjä kysymyksiä Herosta tai Androidista yleensä. Lisätään lisää kysymyksiä/vastauksia myöhemmin. Päivittelen listaa aina, kun kerkiän.

1. K:Miten saan valittua oman viestiäänen, jonka olen muistikortille ladannut?
V:Tee muistikortille kansio ja nimeä se notifications ja siirrä haluamasi äänet kansioon.

2. K:Miten saan muistikortin näkymään tietokoneelleni?
V:Kytke USB kaapeli puhelimen ja tietokoneen välille, odota hetki, jotta yhteys on kytkeytynyt ja vedä puhelimesta ylhäältä "notifications palkki" alas ja valitse sitten "Mount USB".

3. K:Saako tähän skandinaavista qwertyi näppäimistöä? (Eli äät ja ööt jne.).
V:Kyllä. Lataa marketista Scandinavian Keyboard.

3.b. K:Miten saan tämän näppäimistön otettua käyttöön?
V:Mene asetuksissa kohtaan "Locale&Text" ja valitse sieltä "Scandinavian Keyboard". Tämän jälkeen saat sen otettua käyttöön missä tahansa tekstinsyöttökentässä pitkään painamalla ja ponnahdusikkunasta valitsemalla "Select Input Method" ja "Scandinavian Keyboard".

4. K:Mistä saan ladattua uusimman virallisen päivityksen puhelimeeni?
V:Htc:n virallisilta tuki sivuilta: http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all (kirjoitus hetkellä).

5. K:Miten asennan uusimman virallisen päivityksen?
V:Seuraa ohjeita htc:n sivuilta. Lyhykäisyydessään näin: Lataa ja asenna htc Sync PC:llesi, kytke puhelin PC:lle USB kaapelilla, tupla klikkaa lataamasi rommi.exe tiedostoa ja asennus alkaa. htc syncin pitää olla päällä ja tunnistaa puhelin, jotta asennus voi alkaa.

6. K:Latasin marketista ohjelman ja yritin avata sitä, mutta antoi ilmoituksen, että: "Could not be launch". Mitä tämä tarkoittaa?
V:Ohjelma on tällöin Widget ja sitä ei voi suoraan avata, vaan se pitää lisätä aloitusnäytölle;aloitusnäytöllä paina + - add Android Widget - *ohjelma jonka latasit*
 

_nikko

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
1.12.2008
Viestit
445
Reaktiopisteet
46
Puhelinmalli
View 20
7. K: Mitä tarkoittaa puhelimen roottaus, miksi rootata ja mitä puhelimelle voi tämän jälkeen tapahtua?
V. Puhelimen roottaus on suoraan verrannollinen esim. iPhonen jailbreikkaukseen. Roottaamalla puhelimen hankit "superkäyttäjän oikeudet", jolloin voit asentaa puhelimeen eri kehittäjien julkaisemia epävirallisia rommeja, jotka ovat usein parempia kuin viralliset vastaavat, kehittäjät julkaisevat myös vasta tuloillaan olevia rommeja paljon ennen virallista julkaisua. Lisäksi roottamiinen mahdollistaa tiedonsiirron bluetoothin kautta, puhelimesta voi muodostaa WLAN-tukiaseman sekä market enablerin kautta saa markettiin näkymään myös maksulliset sovellukset. Varjopuolia toisaalta ovat ilmeisesti takuun päättyminen(mutua, ei varmaa tietoa), mutta puhelimesta on mahdollista poistaa roottaus ja asentaa virallinen rommi sisään, jolloin voi väittää ettei takuu koskaan lähtenytkään. Lisäksi on mahdollista, joskin erittäin harvinaista saada puhelimesta tehtyä pelkkä kirjapaino asentamalla jokin rommi väärin, mutta kunhan muistaa tehdä backupin ei ongelmaa pitäisi tulla.

8. K: Miten paljon puhelin liikuttaa dataa keskimäärin ja voinko pysäyttää datan liikkumisen.
V. Puhelin liikuttaa erittäin paljon dataa mobiililverkon kautta, kuukaudessa pääsee helposti 500Mt:un. Tämän takia on erittäin suositeltavaa hankkia kiinteähintainen mobiililaajakaista, sillä muuten joko puhelinlaskut ovat valtavat, tai puhelimesta ei saa kaikkea irti. Puhelinta voi estää käyttämästä mobiiliverkkoa datan siirtoon vain yksinkertaisesti pitämällä sammutusnappia pohjassa, kunnes näyttöön ilmestyy valikko josta voi sulkea mobile networkin, jolloin puhelin ei siirrä dataa mobiiliverkon kautta. Tähän on myös widget, joka löytyy HTC:n takaa.
 

Yka

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.12.2009
Viestit
32
Reaktiopisteet
0
9. K: Miten saan vanhasta puhelimesta ja gmailista numerot Herolle?
V:
-Siirrä vanhasta puhelimesta numerot sim-kortille.
-Siirrä sim-kortti Heroon.
-Lataa marketista exportcontacts
-ohjelma tekee muistikortille .csv tiedoston, avaa tiedosto gmailissa yhteystiedot/tuo toiminnolla.
-Muokkaa gmailissa nimet, numerot ja osoitteet kuntoon.
-Poista Herosta kaikki numerot(omalla vastuulla)
-Synkkaa Hero käyttämään gmail kontakteja.
 

tapio525

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
29.8.2008
Viestit
683
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
LG G4
1: v: puhelimeen EI tehdä erikseen mitään notifications-kansiota, vaan äänet siirretään puhelimessa jo olevaan notifications kansioon joka löytyy media kansiosta...
 
3

35736

1: v: puhelimeen EI tehdä erikseen mitään notifications-kansiota, vaan äänet siirretään puhelimessa jo olevaan notifications kansioon joka löytyy media kansiosta...

Kysymys yksi koski muistikorttia, EI puhelimen muistia. Mutta hyvä tietää tämäkin.
 

tapio525

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
29.8.2008
Viestit
683
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
LG G4
Kysymys yksi koski muistikorttia, EI puhelimen muistia. Mutta hyvä tietää tämäkin.

nimenomaan muistikortista puhuinkin, eihän puhelimen muistiin edes taida pystyä siirtämään mitään...
 
Top Bottom