HTC Diamond ei jaa nettiä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Jez1, 12/10/10.

 1. Jez1

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/08
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Laitetaan nyt tännekin eli mikähän tuli kun diamond ei enää jaa nettiä usbin,bt:n eikä wmwifirouterinkaan kautta. Käytin tuota aiemmin about vuoden täysin ongelmitta. Nyt kun laittaa internet sharing usbin kautta, läppäri kyllä tunnistaa sen mutta ei saa IP:tä vaan tulee tämä "limited connectivity", puhelin sanoo kuitenkin "connected".

  Koitin kolmella eri koneella joilla aiemmin toiminut joten puhelimesta aika varmasti johtuu. Operaattori on vaihtunut Elisasta Saunalahteen enkä muista olenko koskaan käyttänyt Saunalahdella joten onkohan joku asetus nyt pielessä? Itse puhelimessa 3g kyllä toimii mainiosti.
   
 2. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Jos kyse oli Saunalahden laskuliittymästä (ei Prepaid), niin varmista että myös yhteyden jakamiseen on asetettu APN:ksi internet.saunalahti
   
 3. Jez1

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/08
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä juu tuo on noin, käsittääkseni netti ei toimisi puhelimessa jos ei olisi.

  E: niin, siis yhteyden jakamiseen, mistä tuon löytää?
   
 4. Jez1

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/08
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Jumalauta, nyt on viimeiset kaksi tuntia räplätty läpi kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin asetukset. Edelleen netti toimii täydellisesti puhelimessa mutta läppäri ei vain saa sitä prkleen ip:tä. Tarjoan ratkaisevasta vihjeestä vaikka tuopillisen tilisiirtona tai ihan whatever.

  E: hah, nyt toimii mutta en todellakaan tiedä miksi. Päätin koittaa vielä bt:llä ja yllättäen lähti toimimaan, tämän jälkeen toimi sitten usb:lläkin heti
   

Jaa tämä viestiketju