HTC Desire vs. Noksu N8 vs. Samsung Galaxy S

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja einari73, 14/12/10.

 1. einari73

  einari73 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/06
  Viestit:
  459
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  LG G5, G2 ja Lumia 1020
  Eli mikä näistä mielestänne voittaa: HTC Desire vs. Noksu N8 vs. Samsung Galaxy S

  Työpuhelimeksi tai omaan henk.koht käyttöön / leluksi, N900 tilalle, joka vaihtoehtoisesti voisi olla se työluuri.
  Nykyisellään siis N900, mutta olisi hommattava toinenkin luuri. Symbianin kanssa tulin toimeen ennen N97 hairahdusta, joten symbbari ei kauheesti kutkuta ajatuksissa. Android kiinnostaisi sovellustarjonnallaan ja muokattavuudellaan.

  Ensin mietin paria eri kiinalaista, mutta vaaka alkaa kallistua tunnettuun ja luultavasti kauemmin tukea saaviin laitteisiin.
   
 2. Wanha

  Wanha Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  9/9/10
  Viestit:
  1386
  Tykkäykset:
  343
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520 white
  Galaxy S. Kaikki olen omistanut, mutta tämä jo pelkästään näytön koolla pieksee muut. Kumminkin kompakti laite näytön kokoon nähden. Desire oli mun mielestä jotenkin tylsä, en osaa syytä paremmin sanoa. Ehkä toi Galaxy S:n pelkistetty ulkonäkö sitten vetoaa itseeni paremmin, jollain tapaa nuorekkaampi mielestäni. Desire jotenkin ahdisti "pappamaisella" olemuksellaan. Tosin silloin ei vielä ollut valkoista eikä mustaa mallia.. N8 rakenteeltaan suht laadukas, mutta muuten mielestäni painii sarjaa kahta alempana noihin kahteen verrattuna. En sitten tiedä, kuinka radikaalisti puhuttu päivitys N8:sia parantaa. Itse en ko. päivitystä jaksanut odottaa, vaan vaihdoin takaisin Galaxy S:n, joka siis oli itselläni jo ennen N8:sia. Niin ja Desiren akkukestoa on parjattu aika paljon. Galaxy S:ssä mielestäni hyvä akkukesto älypuhelimeksi, vaikka synkkaukset yms. päällä ja netissä/facebookissa pörräämistä päivittäin tunteja. Pari päivää menee silti..

  Päivityksistä en osaa sanoa, mutta luulisi 2.3:n Galaxy ässäänkin tulevan, kun Samsung kumminkin Nexus S:n Googlelle valmistaa ja luureissa melkeen sama rauta.
   
 3. einari73

  einari73 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/06
  Viestit:
  459
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  LG G5, G2 ja Lumia 1020
  Tässä hieman tutkaillen Sam firmiksessä sanotaan, että 2.3 olisi tulossa
  9.12.2010 "Also we got the news today...
  Samsung will bring Android 2.3 for Galaxy S and Galaxy Tab allround Q1 - Q2.
  We have no information about any new stuff for I5800, I5500 and I5510."

  Taidan kallistua Galaxyyn... Kiitos
   
 4. aatee

  aatee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/12/04
  Viestit:
  1332
  Tykkäykset:
  371
  Puhelinmalli:
  iPhone 5s 64GB
  Työkäyttöä ajatellen valinta olisi ehdottomasti N8, ainakin näin omalla kohdalla. Itselleni ei tuosta Galaxysta kovin positiivista kuvaa jäänyt vaikka ihan ok luuri olikin, suurimpina puutteina ehdottomasti surkea kamera ilman salamaa, huono akkukesto, heikko kentässä pysyminen ja akun kulutus puheluissa, nimenomaan heikossa kentässä.

  Myöskään puheluiden äänenlaatu ei päätä huimannut, samaa valittelivat asiakkaat, kuulosti kuulemma kuin olisi tynnyrissä/tunnelissa puhunut ja tätä toistui aika useasti.

  Lisäksi itseä alkoi jurppia Galaxyn lagaaminen, tuntui pahenevan pikkuhiljaa ja en jaksa niin paljoa puhelinta säätää että hakisin lagifixejä tms. juttuja, kyllä yli 500€ luurin pitää toimia vakionakin jo suht' ok tai muuten on suunnittelu pielessä ja pahasti.

  Itsellä on N8 toiminut hyvin, ainut bugi on ennustavan tekstinsyötön kanssa esiintyvä ongelma, joka siis hävittää kirjoitetun viestin ja palaa homescreeniin automaattisesti, tosin ei haittaa kun käyttää vaaka-qwertyä.

  Akkukestossa N8 peittoaa SGS:n, samoin kuin puheluiden laadussa ja kentissä pysymisessä. Myös liitännät ovat kertaluokkaa paremmat, hdmi:tä ja usb otg:tä on tullut käytettyä ahkerasti.

  Kamera on täysin eriluokkaa kuin sampassa, ei tule enää digipokkaria kannettua mukana matkoilla ja kuvatkin on kiva katsella perheen kera 42" fhd töllöstä hdmi:n kautta.

  Mutta tosiaan, itselleni N8 on parempi vaihtoehto, tosin E7 tulee tilalle kun fyysinen qwerty on vaan oltava, maileja kirjoittelen aika paljon.

  Oma työ on myös hyvin liikkuvaa ja kenttien voimakkuus vaihtelee todella paljon, eli oma arvostus on puheluissa ja kuuluvuudessa selkeästi, samoin kuin tosiaan kamerassa.

  Jos on hyvällä verkkoalueella, virtaa saatavana ja kamerasta ei perusta, niin onhan tuo SGS kanssa ihan ok vaihtoehto, Desirestä ei itsellä kokemusta.
   

Jaa tämä viestiketju