HTC Desire kysymyksiä

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Insidious, 14/2/11.

 1. Insidious

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/12/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Terve! Hankala oli haku ja viestiketjut pitkiä oikean tiedon löytämiseen.
  Eli muutama kysymys:
  1. Miten saa muutettua viestin äänen vaikka mp3 musiikiksi ja mistä niitä saa ladattua.
  2. Onko Desiressä FM lähetin? Jos niin mistä löytää? olisi mukava kuunnella autossa omasta puhelimesta musiikkia.
  3. Onko sähköpostin lahtevät asetuksissa jokin kikka jolla saisi toimimaan nyt ei lähde postit saapuu kyllä. palvelun tarjoa TDC.
  4. Onko maksutonta kartta ohjelmaa josta saisi ladattua kartan suomeksi puhelimeen niin ettei puhelin sitä kokoajan lataile ja puheohjaus olisi kiva.
  5. Missä on listaus ohjelmista joita ladattavissa marketista ja vaikka käyttökokemuksia suosituksia ja miksipä ei myös kuvaus ohjelmasta?
  6. Suoja kalvon sain jo hommattua puhelimeen, mutta mitä muita varusteita suosittelette ja mistä ne olisi edullista ja viisasta hankkia? (silikonisuoja,autolaturi,teline,muuta?)

  Kiitos vastauksista.
   
 2. kalk Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/4/07
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  1. Voit esim. ladata Zedge nimisen ohjelman marketista. Se on pullollaan viesti-, ja soittoääniä jotka voi ohjelmasta suoraan asettaa soittoääneksi tai viestin merkkiääneksi. Jos haluat jonkun oman mp3:n viestiääneksi, niin luo muistikortin juureen kansiopolku media\notifications ja lisää mp3 kansioon. Sen jälkeen kyseinen mp3 löytyy: asetukset -> ääni -> ilmoituksen ääni -valikosta.
  2. Ei ole
  3. Lähtevän sähköpostin palvelimeksi tulis asettaa operaattorin palvelin. Listasta varmaan löytyy: http://www.fimnet.fi/palvelut/fimnet/email/smtp.html
  5. http://www.matkapuhelininfo.com/f44/androidin-sovellukset-53034/
   

Jaa tämä viestiketju