HTC Desire HD - puhelin vastaa/hylkää puhelut taskussa

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja EizOu, 4/8/11.

 1. EizOu

  EizOu

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/06
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0
  Koitin hakuja käyttämällä etsiä täältä ja googlesta vastausta, mutta jälleen kerran hakusanat petti allekirjoittaneen.

  Onko kenelläkään ollut sellaista ongelmaa, että puhelin vastaa/hylkää tulevat puhelut ennen kuin sitä ehtii taskusta kaivamaan? Joku sanoi että puhelimessa olisi jokin heilahduksesta/tärähdyksestä aktivoituva vastaus toiminto, mutta tällaista en ole löytänyt mistään asetuksista.

  Itse epäilen että kyse on vain puhelimen näytön liukumisesta taskun pinnalla, jolloin tuo kapula kuvittelee että olen jo vastailemassa puheluun. Mistä löydän asetuksia, että tämmöinen mahdollinen heilahduksesta aiheutuva vastaaminen katoaisi kokonaan tai näytöllä vastaaminen vaikeutuisi? Todella ärsyttävää kaivaa taskusta puhelin, jossa jo joku huutelee valmiiksi, että "Mitä sä ny oikeen sekoilet siellä...?".
   
 2. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  No et sitten voinut kirjoittaa ihan HDlle tarkoitettuun ketjuun?
   
 3. EizOu

  EizOu

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/06
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0
  Anteeksi, ei ollut tarkoitus aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Ajattelin että tästä asian tavoittaa myös muut ilman etsimistä, joilla mahdollisesti on samaa ongelmaa kapulansa kanssa. Ei tarvitse etsiä 100 sivuista keskustelua alusta loppuun, kun asia on jo otsikon mukaan spesifioitu. Enpä tiennyt että tälle asialle olisi jokin oikeakin paikka. Kiitos kun kerroit.
   
 4. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Ei siinä mitään, mutta se vaan on siistimpää ja käytännöllisempää kun tiettyä puhelinmallia koskeva keskustelu pidetään sille varatulla ailueella. Silloin kaikille on helpompaa eikä palsta täyty yhden kysymyksen säikeistä jolloin tästä tulee samanlaista saastaa kun suomi24 tai Iltalehden "keskustelu"alueet.
  Lisäksi saa vastauksen nopeammin ja todennäköisemmin kun laittaa kysymyksen sille kuuluvalle alueelle. Lisäksi ketjun sisäinen haku toimii paremmin jos kaikki puhelimallia koskevat asiat ovat samassa säikeessä.
  http://www.matkapuhelininfo.com/f46/htc-desire-hd-60221/
   

Jaa tämä viestiketju