HTC Desire etälukituksen poisto

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Rottanaama, 20/7/11.

 1. Rottanaama

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Sain pari viikkoa sitten omakseni HTC desiren, jota lainmukaisesti vaadin sen oltua poliisin löytötavaroissa vaaditut 3 kk. Alkuun puhelin toimi mainiosti. Eilisestä lähtien se ei kuitenkaan ole enää löytänyt kenttää (matkapuhelinverkkoonkin yhdistä vain ns. alkuasennuksen kautta). Heräsipä epäilys että puhelimen aikaisempi omistaja olisi HTCsensellä sen voinut lukita. Jos näin on käynyt, onko lukitusta mahdollista poistaa? Tuleeko mieleen jotain muuta syytä ongelmalle? Kiitos avusta!
   
 2. Rottanaama

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin ei siis ole keneltäkään varastettu joten älkää sen takia jättäkö vastaamatta.. /:
   
 3. butchah

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/3/07
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Defy+ & Nexus 7, Saunalahti
  Puhelin on siis Desire? Eli se ensimmäinen Desire malli? Siinä ei mielestäni ole tuota htcsense palvelua. Aivan varma en tästä ole, kun itse käytän custom rommia.
  Oletko koittanut pyyhkiä koko puhelimen ja asentaa vaikka jonkun muun rommin? Eli tietenkin se tarvii rootata ensin. Jos siellä on asennettu joku lukitus/pyyhintä/seuranta softa niin käsittääkseni se pitäisi siitä lähteä ainakin pyyhkimällä ja rommin vaihdolla.
   
 4. Rottanaama

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Eiei, nyt unohtunu pari kirjainta - tää on siis HD. Joo, alotin ton roottaus prosessin, mutta en jaksanut sitä downgrade:uksineen loppuun asti viedä, ku en ollu käytännössä varma että poistaisko sekään tota lukitusta. Lisäks tuli vielä jotai pientä ongelmaa ADB:n asentamisessa. Mutta nytpähän tiiän että pitää vaa yrittää viedä prosessi loppuun. Kiitos vastauksesta!
   

Jaa tämä viestiketju