Htc 8s käyttökokemukset

Sipsipussi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
31   0   0
Liittynyt
30.3.2011
Viestit
2269
Reaktiopisteet
203
Puhelinmalli
Lue sigu
Windowsphone 8 on paljon edistyneempi mitä 7.5, muokkaus mahdollisuuksia on enemmän ja käyttöjärjestelmän sulavuus ja nopeus on huipputasolla. Kaikki toimii loogisesti ja muistikortti mahdollisuus on erittäin tervetullut lisä. 8s pyörittää wp8:ia hyvin ja pätkimisiä ei juurikaan ole kuten ei ole muissakaan wp puhelimissa ollut, androidin jälkeen erittäin miellyttävä käyttää.

8s laitteena erittäin hieno, sopii käteen varmaan parhaiten mitä kokeillut. Pystyy käyttämään yhdellä kädelle helposti ilman kikkailua. Puhelin on pehmeän tuntuinen pinnaltaan ja muotoilu pyöristeltyä. Alaosan suikale ja muut yksityiskohdat tekee puhelimesta pirteän ja tyylikkään näköisen. Laadun tuntu on erittäin hyvä tämän hintaluokan laitteelle, pidän tätä laadukkaamman tuntuisena kuin esim. edellistä note kakkosta.. Ei natise eikä helise. Tästä erittäin suuri plussa.

Näyttö on erittäin hyvä, tarkkuus ei tosin ole erikoinen mutta menettelee 4" näytölle hyvin. Värit luonnolliset, katseltukulmat hyvät ja ulkonäkyvyys hyvä. Näyttö menee erittäin kirkkaalle tarvittaessa. Näyttö vastaa kosketuksiin hyvin ja on miellyttävä käyttää.

Kamera on perus 5mpix tasoa ja menettelee, videokuva 30fps eikä pätki. Videonlaatu kohtalaista. Hämärässä kuvanlaatu laskee paljon ja lähinnä lähelle olevia kohteita viitsii kuvata salaman avustuksella. Perus facebook räpsyt viitsii ottaa.

Suorituskyky on hyvä ja selain ja appsit toimii nopeaan, ei moittimista.

Akku jaksoi ensimäisellä latauksella 30h, netti päällä koko ajan ja peruskäyttöä, whatsappia, selainta, puheluita/viestejä ja kameran testailua. Kohtalaisella tasolla ja helposti menee päivä.

Puhelin pysyy hyvin verkossa ja netti ei pätki lainkaan, luotettava puhelimena.

Kuulokkeilla kuunnellessa beatsaudio hoitaa homman kotiin,ääni on hyvä ja bassoa riittää, tämä siis vielä pikaisesti testattu samsungin mukana tulleilla kohtuullisen huonoilla kuulokkeilla. Paremmilla varmasti erittäin hyvä.

Voin suositella kaikille jotka haluaa käteen istuvan windowphone 8 puhelimen.

Täällä vielä puhelimen tarkat specsit: http://www.gsmarena.com/htc_windows_phone_8s-5000.php
 

Sipsipussi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
31   0   0
Liittynyt
30.3.2011
Viestit
2269
Reaktiopisteet
203
Puhelinmalli
Lue sigu
Htc:lle plussaa päivittämisestä, kaksi kappaletta tullut jo.
 

m-m

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2004
Viestit
206
Reaktiopisteet
15
Laitetta saatavilla ~120€ hintaan Soneran kautta. Näppärän tuntuinen laite tähän hintaan ja selvästi Nokialaisia ohuempi.

Mutta mites tähän survotaan Soneran MMS -asetukset, mukana tullut "Liityntäasetus" tms. ohjelma ei ainakaan tee niitä, ei edes päivityksen jälkeen? MMS -asetuksia löytyy kyllä WP8-Nokialaisille mutta jostain syystä tässä näyttäisi olevan eri nimisiä kenttiä ja asetusvalikko.
 

m-m

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2004
Viestit
206
Reaktiopisteet
15
Jahas, eihän tuo taida tarvitakaan mitään asetuksien säätöä MMS-viesteille kunhan data on päällä. Edelleen hyvän oloinen laite hintaluokassaan.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.9.2013
Viestit
21
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Samsung Galaxy Note N7000 (ensimmäinen versio)
Tekis mieli vaihtaa Notesta Windows Phoneen mut paljonko tossa olis tallennustilaa, jos 8S:sä on 4gb niin paljonko jää Winukan asennuksen jälkeen, 1gb?
 

m-m

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2004
Viestit
206
Reaktiopisteet
15
Tässä näyttäisi järjestelmä vievän vähän reilu 2Gt. Käytännössä joutui poistamaan suurimman osan asennetuista ohjelmista jotta sai viimeisimmän GDR päivityksen asennettua (kuvat ja musa oli jo kortilla).

Edelleen kiva ja suht ongelmaton luuri eikä näin kevyttä ja ohutta luuria taida vieläkään saada Nokialta. WP8lla perusasiat sujuu mutta kovasti saisi kehittyä lisää vielä. Suurimpana ongelmana kortilla oleva musa näyttää korruptoituvan silloin tällöin ja vaikka kohtalontovereita netistä löytyykin niin tämä vanha Nokian kortti on jo kertaalleen takuuvaihdettu e71:sen aikana ja voi ihan yhtä hyvin olla syyllinen.
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom