• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Siirretty HTC 10 "RED" -> OnePlus3 T / S7 edge ,iphone

Tila
Ei auki vastauksille.

tietovanhus

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
18   0   0
Liittynyt
31.10.2013
Viestit
343
Reaktiopisteet
165
Puhelinmalli
Samsung A72
Takuu
Kyllä
Kuitti
ON HTC,lle
Väri
camellia red
Tallennustila
32
Kunto
Huippu
Vaihto
Iphone 6S plus 32/64 Oneplus 3 t ,S7 edge
Hintapyyntö
Vaihto
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto / Posti
Myyjän nimi
Hans
IMG_0250.jpg
IMG_0251.jpg
IMG_0254.jpg
IMG_0252.jpg
Täysin virheetön ja lasikalvoitettu punainen HTC 10 on vaihdossa Iphone 6/6s PLUS malliin tai Androidiin. Alkuperäinen pakkaus ja kuitti HTC,lle ja kauppaan mukaan aito Tetdedin kotelo.

EDIT: ei näytä olevan iphoneja vaihdossa. Vaihtuu nyt myös ONE PLUS 3T 64/128 tai Samsung Galaxy s7 edgeVaihdokilta odotan myös virheetöntä kuntoa ja naarmutonta näyttöä. Kuitti on oltava ja takuut ok. Suojakotelot ja lasisuoja olisi plussaa

Postitus tapauksessa luuri ensin tännepäin

Jos innostuit niin laita viestiä niin sovitaa vaihdot.

Oisko reilua kaikkia kohtaan jos saisi ketjuun vastaukset, niin kaikki tietäisi missä mennään?
 
Viimeksi muokattu:

tietovanhus

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
18   0   0
Liittynyt
31.10.2013
Viestit
343
Reaktiopisteet
165
Puhelinmalli
Samsung A72
Nosto. Android vaihto mahdollisuus myös
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom