Mobiili.fi HTC 10:n virallinen esittelyvideo vuoti julkisuuteen – metallipuhelin vahvoilla leikkauksilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC 10 tietokonemallinnetussa vuotokuvassa.


  HTC esittelee uusimman huippupuhelimensa huomenna. Kohuttu HTC 10 tunnetaan jo tässä vaiheessa varsin hyvin niin ulkoa kuin sisältä. Mikäli vuodot ovat kuitenkin menneet ohi, esittelee varsin viralliselta vaikuttava tuotevideo laitteen designin juurta jaksaen – ja ennen virallista julkistusta.

  Reddit-sivustolla julkaistiin aiemmin tänään linkki YouTubeen. Linkin takaa löytyy nähtävästi HTC 10:n virallinen esittelyvideo, joka on vuotanut ennen aikojaan julkisuuteen. Voit katsastaa videon itse artikkelin lopusta.

  Aiemmat vuodot ovat jo antaneet varsin hyvän katsauksen HTC 10:n ulkomuotoon. Uusi video tukee aiempia tietoja muotoilusta täysin. Luvassa on jykevän oloinen metallipuhelin, jonka takakuorta värittävät vahvat viistoleikkaukset ja kookas pyöreä kamera. Laitteen alapäädyssä on kaiutin ja uusi USB Type-C -liitäntä. Videon perusteella uutuuspuhelin nähdään kolmessa värissä.

  HTC 10:n sisuksista pitäisi löytyä muun muassa Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Näkymistä taas huolehtii ennakkotietojen mukaan 5,15 tuuman ja 2560×1440 pikselin näyttö. Laitteen virallinen esittely tapahtuu huomenna 12. huhtikuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju