HSDPA-modeemi tai puhelin kannettavan modeemiksi

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja vle_, 14/1/08.

 1. vle_

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/08
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N73 & Saunalahti
  Eli tarkoituksena löytää kannettavaan fiksu tapa käyttää internetiä missä vain.

  Modeemin/puhelimen hankkisin Saunalahti-kytkynä, koska niin noita oikeastaan halvimmalla saa. Datapaketiksi ottaisin 512:n tai 1M:n.

  Onko bluetoothpuhelin vai modeemi järkevämpi ostos? Kuinka luotettavia nuo modeemit ovat ja onko käyttö kuinka helppoa/vaivatonta?

  Toimivatko HSDPA -nopeudet (-->384kbps) aina 3G-alueella?  Kokemuksia ja kohtuuhintaisia puhelin/modeemisuosituksia kaivataan!
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Itellä kokemusta e90, n91 ja modeemista joita saa esim elisan kytkyyn, ei tosin omana modeemia mut jonkin verran käyttänä. Modeemi on kyl helppokäyttönen ja varmatoiminen, noista kolmesta omasta mielestä paras vaihtoehto. Nyt oon esim e90 liikkeellä, muka hsdpa alueella, mut edge ja gprs vaihtelee eikä 3g/3,5g:stä tietoakaan. Eli kannattaa testata käytännön toimivuus ekana vaikka kartta sanoisi mitä, elisa itellä nyt käytössä. Hsdpa pitäs toimia ainaki elisalla kaikkialla missä on 3g, mut todellakin täällä ukko jolla ei alueella ees 3g vilaha vaikka pitäs toimia vielä kilometrienki päässä joka suuntaan..
   
 3. Vekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/3/07
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä käytössä satunnaisesti Motorola V3xx, käyttö USB-piuhalla, liittymä megaviestix 3g. Lataa samalla, joten virta ei lopu kesken. Datapaketin kanssa ottaisin kyllä modeemin, ei ole kalliskaan. Kuuluvuudesta Samumanu sanoi jo oleellisen.
   
 4. vle_

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/08
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N73 & Saunalahti
  Kyllä itsekin modeemin ehdottomasti mieluummin ottaisin, kun ei kiinnostaisi kannella kolmea puhelinta aina mukana..
  Kuullut vaan hieman kauhutarinoita noiden HSDPA-modeemien toimimattomuudesta ja yhteyden pätkimisestä, että pisti mietityttämään. Ovatko nämä ongelmat siis menneen kesän lumia? Pelaahan MacBookin kanssa OSX:ää käytettäessä?

  Tollainen modeemihan olis tosiaan Sauniksen sopparilla käytännössä ilmainen, 120€. Siihen muutamat multisimmit ja kuukausilasku jakoon kavereiden kesken..
   

Jaa tämä viestiketju