1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

HS-4W Kaikuu

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja PalKar, 8/10/06.

 1. PalKar

  Liittynyt:
  8/10/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli kun äänenvoimakkuus on yli puolenvälin vastapuoli valittaa, että kaikki puhe kaikuu takaisin pienellä viiveellä. Jos taas pudotan tuota voimakkuutta alle puolenvälin en itse enää kuule puhetta jos esim. olen autossa. Toki kun painan kuulokkeen syvemmälle päähän ja pidän kädellä kiinni niin silloin nippanappa kuuluu. Onko vastaavanlaisia kokemuksia muilla? Tämä laite on kohta 2vkoa vanha ja koko ajan ollut samanlainen.
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15213
  Tykkäykset:
  3509
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Beige vai harmaa?

  Meillä on kaksi molempia, ei ongelmia.
   
 3. PalKar

  Liittynyt:
  8/10/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hopea

  on tuon väri. Jos tuollaista ominaisuutta ei ole ollut noissa sinun malleissa niin tuskin se kuitenkaan on väri sidonnainen ongelma. Kuuloke oli puhelimen mukana takuu huollossa mutta huoltomies väitti sen kaikumisen olevan ominaisuus. No puhelin tuli kyllä kuntoon ohjelmistopäivityksellä mutta mutta.. Täytyy viedä eri huoltopajaan seuraavalla kerralla.
   
 4. hiltieetu

  Liittynyt:
  20/7/02
  Viestit:
  675
  Tykkäykset:
  4
  En tiedä ollenkaan mistä kaiku johtuu, mutta minulla on ollut 2kpl hs-3w:tä ja 7w autosarja ja kaikissa ollut samaa ongelmaa. Autosarjassa tosin kaiku ei ole jatkuva vaiva vaan loppuu kun buuttaa puhelimen. Olen päätellyt tästä ettei vika välttämättä ole hf:ssä. Bt-900 on toiminut parhaiten ja muutoinkin olen tuohon hf:ään tyytyväisin mitä noita bt hf vimpaimia on minulla ollut.
   
 5. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15213
  Tykkäykset:
  3509
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Re: Hopea

  No minulle väitettiin viime keväänä, että beiget pudotettiin juuri tuon takia mallistosta pois, tiedä sitten...
   

Jaa tämä viestiketju