Mobiili.fi HP:n tehokas Windows-puhelin on HP Elite X3

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HP Elite x2 on hybriditietokone, Elite x3 taasen tulee olemaan puhelin.


  Windows-puhelimien ympärillä on ollut pörinää sosiaalisessa mediassa, kun Microsoft esitteli tällä viikolla uutta Windows-puhelinta joukolle blogaajia. Nyt Evan Blass eli @evleaks on Twitterissä paljastanut, että kyseinen puhelin oli jo joulukuussa huhuttu HP Falcon, eli viralliselta nimeltään HP Elite x3.

  [​IMG]HP:n tuleva Windows 10 Mobile -puhelin esitellään todennäköisesti reilun viikon kuluttua käynnistyvillä MWC-messuilla. Luvassa on iso ja tehokas Windows-puhelin. WMPowerUserin tietojen mukaan Elite x3 on varustettu Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä, vähintään kahden gigatavun RAM-muistilla sekä mahdollisesti 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Näyttö laitteessa on kooltaan 5,8 tuumaa ja tarkkuudeltaan 2560 x 1440 pikseliä. Kamerat Elite x3:ssa on tiettävästi varustettu 12:n ja 20 megapikselin kennoilla.

  Blass kiusoitteli Windows-faneja Twitterissä eilen, sanoen, että tulossa on jotain tajunnanräjäyttävää. Mielenkiintoisesti kyse ei suinkaan ollut HP:n uudesta Windows-puhelimesta. Avoimeksi jäi, onko kyse jostain Windows-puhelimiin liittyvästä asiasta, vai jostain aivan muusta Windows-asiasta.


  Windows 10 Mobile-powered HP Falcon is coming to market as the HP Elite x3.

  — Evan Blass (@evleaks) 12. helmikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju