Mobiili.fi HP:n erikoinen Continuum-laite tekee myös Lumia 950 XL:stä läppärin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HP Elite x3 ja Lap Dock.


  HP Elite x3 on syksyllä Suomeen saapuva tehokas Windows 10 Mobile -puhelin, jonka yksi erikoisista oheislaitteista on Lap Dock -niminen ”läppäri”. Windows 10 Mobilen Continuum-toimintoa hyödyntävä laite tekee älypuhelimesta kannettavan tietokoneen joko langattomalla tai langallisella yhteydellä. Iloinen uutinen on, että HP:n Lap Dock toimii myös ainakin Microsoftin Lumia 950 XL -puhelimen kanssa.

  HP Lap Dock sisältää 12,5-tuumaisen Full HD -näytön, kaiuttimet, taustavalaistun näppäimistön ja ohjauslevyn sekä akun, mutta kaikki sisältö siihen tulee Continuum-toiminnon avulla puhelimelta. All About Windows Phone -sivusto pääsi tutustumaan Lap Dockin prototyyppimalliin ja testasi sen käyttöä myös Lumia 950 XL:n kanssa. Microsoftin Continuum-toiminnon ansiosta laitteet toimivat sivuston mukaan saumattomasti yhteen niin langattomasti kuin USB Type C -liitännänkin kautta.

  HP Elite x3 saapuu suurimmilla markkina-alueilla kauppoihin heinä- ja elokuun aikana. AAWP:n mukaan Lap Dockin myynti alkaa aikaisintaan kuukautta myöhemmin. Suomeen puhelinta voidaan HP:n mukaan odottaa syyskuun loppupuolella, joten nähtäväksi jää, saapuuko Lap Dock samaan aikaan myyntiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju