• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

hp läppäri 14" katso**

gike

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
23   0   0
Liittynyt
29.12.2002
Viestit
513
Reaktiopisteet
105
Puhelinmalli
iphone
Tarjoan 120€ jos kaupat ennen joulua
 

apache

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
22.4.2003
Viestit
7464
Reaktiopisteet
517
Linkkisi ei toimi.

Eivät korjanneet siellä huollossa samalla näppistä?
 

myymaaja

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.9.2006
Viestit
334
Reaktiopisteet
1
mulla olisi Kannettavatietokone myynnissä , ikää koneella on 1vuosi ja koneesta jahosi emolevy mutta , kone kävi hp huollossa ja siihen uusittiin uusi EMOLEVY ja nyt on täysin Ehjä kone ei ole rikki!!!!

Kannettavan näppäimistössä ctrl näppäin on irronnut mutta olen laittanut sen läpinäkyvällä teipillä kiinni ja toimii hyvin :) ja sitten Home näppäin on myös irronnut ja kadonnut :( mutta ei melkein koskaan sitä tarvitse käyttää !

kuva: http://kotisivu.lumonetti.fi/petmular/lappari/04072009157.jpg

Koneen tiedot : Kone on todella tehokas!

* Intel Core 2 Duo processor T8100 2.1 Ghz
250Gb kiintolevy
3072Mb DDR2 SDRAM
nVidia Geforce 8400M GS 128Mb
14.1" WXGA laajakuva näyttö
Wlan ja Bluethoot
Webcam
* Hdmiliitin
* windows vista home premium 32bit

jos olet kiinnostunut ota yhteyttä petez87z@gmail.com

hinta on 300e

Miksi laittaa sellasia rakeisia paskoja kuvia mistä ei saa selvää kukaan ?
Missä kone on nähtävillä ?
 
Top Bottom