HP hw6510 vs. PalmOne Treo 650

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Phazor, 9/6/06.

 1. Phazor

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kyseisiä laitteita olen katsellut ja hirvitellyt hintoja, luin mobile-review.comista revikan tuosta HP:n laitteesta ja olen suht perillä siitä. PalmOne:sta en mitään kattavaa revikkaa löytänyt.

  Osaako joku kertoa noiden käytännöneroista kummemmin, ja olisi mukava kuulla käyttökokemuksia laitteista. Palmissahan ei tuota sisäänrakennettua GPS:ää ole, mutta se ei ole mikään valintakriteeri. Palmissa on tuon mobile-reviewin revikan mukaan parempi näyttö.

  Entäs näille vaihtoehtoja, liekö niitä? Hyvä olisi olla kuitenkin tuo QWERTY ja mieluiten SD-muotoinen muistikorttireikä. Hintakin olisi hyvä olla huokea :)
   
 2. Peppokani Vieras

  0   0   0

  HW6515 omistaneena voin kehua laitetta. Näppäimistö hyvä ja muutenkin tykkäsin laitteesta. 6515 ja 6510 eivät eroa toisistaan kuin kameran suhteen. Tosin näyttö tekee hiukan ongelmalliseksi softan hankkimisen, ellei hommaa sitä ohjelmaa (nimi unohduksissa), joka kutistaa normi PDA:han käyvät softat tuohon sopivaksi.
   
 3. Phazor

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Onko GPS-ominaisuudesta mitään hyötyä, lueskelin, ettei toimisi sisätiloissa juurikaan?

  PalmOne on hieman pienempi ja tyylikkäämpi.
   
 4. Peppokani Vieras

  0   0   0

  Auton sisällä toimii hyvin. Talon sisällä heikommin. Ei tuo koskaan tien päällä pulaan jättänyt.
   
 5. Sunspire

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  GPS:n toimintaa rajoittaa suurinpiitein kaikki, mikä estää suoran näkyvyyden taivaalle. Näin ollen siis auton katto korkeat talot ja puut heikentävät laitteen toimintavarmuutta. Lisäksi kaupungissa talojen seinät heijastelevat signaaleja, jolloin saattaa tulla hetkellisiä mittavirheitä. Tiheässä metsässä signaalin löytäminen on joskus hankalaa. WAAS järjestelmään ei metsässä aina edes päästä, kun näkyvissä on vain taivaan laki. Aukealla kentällä ja aavalla merellä näkyvyyttä on peräti horisonttiin saakka, joten tällöin gps:n pitäisi teoriassa olla parhaimmillaan.
   

Jaa tämä viestiketju