HP HW6510/Pocket PC - Nokia 6630 -BT-ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja villho, 12/4/07.

 1. villho

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/11/02
  Viestit:
  75
  Tykkäykset:
  0
  Etsiskelin foorumista mahdollisia viittauksia vastaavanlaiseen ongelmaan, mutta en löytänyt. Lontoonkielisiltä foorumeilta löytyi, mutta niiden vinkit eivät auttaneet minun tapauksessa.

  Eli tilanne on seuraavanlainen:

  Käytössä on Nokia 6630 ja HP:n "älypuhelin" HW6510 sekä Saunalahden GSM-liittymä, jossa 3G:t, EDGEt ja muut. Laitteet toimivat itsessään ihan hyvin, eli molemmat yhdistyvät nettiin yksin. SIM-kortin vaihtaminen aina välillä laitteesta toiseen (joitain sovelluksia on mukavampi käyttää PPC:llä ja joitain Nokialla) on kuitenkin niin työlästä, että ajattelin yhdistää PPC:n bluetoothin ja Nokialaisen yli nettiin (eli käyttäisin 6630:aa dial-up -modeemina).

  Tässä tuleekin ongelma. Kun etsiskelen PPC:llä, että mitä bt-palveluita 6630 tarjoaa, niin listalle tulee ainoastaan OBEX File Transfer. Eli ei lainkaan dial-uppia. Mistähän moinen mahtaa johtua? Jos laitan tietokoneeseen bt-donglen kiinni ja etsin 6630:n palvelut, niin dial-up kyllä löytyy. Tietokoneen avulla dial-up myös toimii.

  Jos joku tietää enempi PPC:eistä, niin voisi valaista ongelmaa, että mistä johtuu, etten toisaalta pysty suoraan PPC:llä etsimään lähistöllä olevia bt-dial-up -modeemeja. Eli siis Settings --> Connections --> Connections --> Add new modem connection. Sieltä kun valkkaan bluetoothin yhteystavaksi ja laitan etsimään uutta bt-laitetta ("New..."), niin PPC herjaa, että "There is no Bluetooth hardware installed on this device". Näin siis vaikka PPC:ssä todellakin on bt ja se on päällä.

  Lontoonkielisiltä foorumeilta löytyi ohjeita tuohon jälkimmäiseen, mutta mikään niistä ei auttanut. Tein mm. hard resetin ja asensin käyttiksen (ROM:in) uudestaan.

  6630:ssa järjestelmäversiona 6.03.04
  PPC:ssä Windows Mobile 2003 SE, v. 1.21 eikä mitään muita ohjelmia hard resetin jälkeen asennettuna/pyörimässä
   

Jaa tämä viestiketju