• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty HP Elitebook x360 1030 G3 569€

Tila
Ei auki vastauksille.

JoeBlack

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
151   0   0
Liittynyt
23.8.2013
Viestit
2740
Reaktiopisteet
2597
Puhelinmalli
Vaihtuu
Takuu
Kyllä
Kuitti
Ei
Väri
Hopea
Kunto
Erittäin hyvä
Vaihto
Ei ainakaan läppäriä.
Hintapyyntö
569€
Sijainti
Kauttua
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän (/ostajan) nimi?
JB
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
Yv
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
Yv
Erittäin hyväkuntoinen HP läppäri ylitaittuvalla saranalla niin saa taitettua vaikka "tabletiksi". Pohjassa on pientä naarmua, kun kone on ollut käytössä, ei muita käytönjälkiä. Mukaan kone, laturi ja HPn active pen. Koneessa älyttömän hyvä näppis ja hyvä trackpad. Näytöstä löytyy privacy filter napin takaa, ettei junassa vierustoveri näe. Koneessa 256gb nopea SSD.
Spekseistä otin kuvan HP support appista kuten myös takuuajasta(pitkällä takuulla).

Tekniset tiedot:
Näyttö: 13,3" Full HD (1920 x 1080) eDP 1.2, UWVA -kosketusnäyttö, mattapintainen
Suoritin: Intel Core i5-8350U
Muisti: 8 Gt
Kovalevy: 256 Gt M.2 SSD
Näytönohjain: Integroitui Intel HD Graphics 620
Ääni: Bang & Olufsen -äänentoisto, kaksoiskaiuttimet

Takuuta elokuuhun 2022 asti
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

Mikkou

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
20   0   0
Liittynyt
29.12.2008
Viestit
439
Reaktiopisteet
52
Puhelinmalli
S9
Minkä kokoinen tämä on, 13,3"?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom