• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

HP Business läppäri

sieguz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
6.2.2010
Viestit
162
Reaktiopisteet
1
Hp:n 530 on ns "bisness malli" Kone on melko koruton, malli, mutta sitäkin luotettavampi erityisesti ammattikäyttöön. Koneessa hyvä akku. Käytöstä riippuen kestää tunnista kahteen ja puoleen tuntiin.

Koneessa on joko ajuriongelmaa näytönohjaimessa, tai sitten ihan konkreettinen vika näyttiksessä. Aina kun näytönohjaimen ajurit hakee hp:n sivuilta, niin näyttö alkaa särisemään. Itse olen ratkaissut ongelman nii, että koneen näytönohjain on kytketty laitehallinnasta pois päältä, jolloin kone toimii aivan normaalisti. Näytön resoluutio yltää tälloin 1024 asti. Jos koneella aikoisi pelata jotain voi olla että "näytönohjaimen puute" vaikuttaisi, mutta itse en ole käytössä huomannut mitään suurempaa eroa tekstinkäsittelyyn, kuvien katsomiseen, nettiselailuun tai dvd leffojen katsomisessa.

Näyttiksenä siis toimii INTEL GMA 950

Konetta ei ole pakko myydä, tosiaan tuo ongelma vaikuttaa yleisesti ottaen vain resoihin. Voi selvitä pelkällä Windowsin uudelleen asennuksella, mene ja tiedä.
*SPEKSIT*
DVD+R(W)
Wlan
Intel Celeron M 1,87ghz
2GB Keskusmuistia
80gb Kovo
15,4"
Vista Home Basic + lisenssi

Hintapyyntö 160e : Tarjouksia otetaan vastaan, eikä tuo ole tiukka.

Pidän oikeuden hyväksyä / hylätä tarjous ; )
 

Liitteet

 • 5957741..jpg
  5957741..jpg
  48.3 KB · Katsottu: 56
Top Bottom