Hoya irWave + 7250 + xp

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja lateko, 9/5/03.

 1. lateko

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/5/03
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Kukas osaisi auttaa kun otsikon mukainen kokoonpano ei suostu yhteistyöhön. En onnistu rakentamaan minkäänlaista yhteyttä pc:n ja nokialaisen välille. IrWave on usbisssa, ajurit asennettu ja koneen mukaan toimii moitteetta, mutta kun 7250:sta aktivoi irdan ja tökkää irwaven eteen ei tapahdu sitten mitään... Kännykän ir ikoni vilkkuu eikä yhteyttä synny sitten millään.

  Mahtaakohan tuo ir vastaanotin olla ihan kunnossa, voiko asiaa todeta millään? Pitäisikö tuossa esim jonkin ledin palaa tai vastaavaa? Ihan mykän oloinen se on minulla tuntunut olevan.
   
 2. charlie_

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/03
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  0
  Kai sulla on Pc Suite 5.1?!
  itellä ks. yhdistelmä toimii moitteetta 98:ssa. hoya vilkuttaa punaista ledi valoa ettiessään infra-laitteita. koita käynnistää järjestyksessä 7250 infra päälle -> aktivoi hoya ja sitten vasta connection manager ja puhelin pitäs löytyä.
   
 3. lateko

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/5/03
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Joo, on ollut 5.1 asennettuna ja ilman. Mutta ongelma on ilmiselvästi tuo Hoya, koska se ei vilkuttele mitään. Jotenkin pitäisi laite aktivoida, mukana tulleen ohjeen mukaan control panel->wireless com säätö pitäisi tehdä temput muttei näytä auttavan. oivoi...
   
 4. charlie_

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/03
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  0
 5. lateko

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/5/03
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Juu, kovasti oon koittanut kaivella, ilman tulosta. Testailin nyt toisella konella yhtä heikoin tuloksin. Hoyan asennus pitäisi mennä ihan ohjeitten mukaan, ensin ajuriasennus->restart->hoya usbiin->control panelin kautta kaikki transfer täpit valituksi ja apply. Tässä vaiheessa oletukseni mukaisesti tuon hoyan pitäisi alkaa viimeistään osoittamaan ledillä edes jonkinlaista elonmerkkiä. Näin ei kuitenkaan tapahdu..
   

Jaa tämä viestiketju