Honor7 Premium (PLK-L01) ROM:32GB (Stock ROM/Imaget) hakusessa!

Keskustelu osiossa 'Huawei', aloittaja kenkae, 1/5/16.

 1. kenkae

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/16
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  PLK-L01
  Elikkäs kyseisen mallin Stock ROM hakusessa taikka kaikki System,Boot,Recovery yms filut flashaystä varten, oma backup korruptoitua ja näin ollen sillä ei ole mitään virkaa joten tässä tilanteessa ollaan.

  Pientä tarinan poikasta tapahtuneesta:

  Meninpä sitten paketista vetästessä melkeinpä suoraan unlockamaan bootloaderin ja roottaamaan, kaikki sujui siihen asti mainiosti kunnes boottasin puhelimen uudemman kerran ja se kääntyikin bootlooppiin.

  Sen jälkeen en ole saanut puhelinta boottautumaan normaalisti millään custom romilla enkä flashaamalla "update" paketeista saaduilla imageilla. Ainoat mestat minne pääsen on (Vol- & Power) yhtäaikaa Fastboottiin sekä recoveryyn, saan flashattyä fastbootissa haluamani Recoveryn sekä boot imageja yms.

  Muutamalla TWRP versiolla saan puhelin näkymään ADB Devices komennolla myös Fastbootin lisäksi kunhan olen vain TWRP Recoveryssä.

  Elikkäs vinkkejä ainakin mikä versio mahtaa kyseessä olla että osaan ruveta oikeaa firmwarea etsimään jottai saisi tämän bootloopin rikottua ja puhelimen käyttöön. Kaikki vinkit tervetulleita!
   
 2. kenkae

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/16
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  PLK-L01
  Taikka edes Firmware mikä puhelimessa on Stockina.
   
 3. amu

  amu Kiinan keisari

  Palaute - 100%
  24   0   0

  Liittynyt:
  3/3/08
  Viestit:
  6034
  Tykkäykset:
  2499
  Puhelinmalli:
  Onhan noita
 4. amu

  amu Kiinan keisari

  Palaute - 100%
  24   0   0

  Liittynyt:
  3/3/08
  Viestit:
  6034
  Tykkäykset:
  2499
  Puhelinmalli:
  Onhan noita
 5. kenkae

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/16
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  PLK-L01
  Noita on tullut kokeiltua tähän mennessä jokunen paketti jo availla ja asennella, silti recoveryt eivät mene läpi.
  Taitaa parhaat tulokset olleet: 90% ja 5% jonka jälkeen jumittuu koko recovery.

  Boot mahdollisuutta järjestelmään ei vieläkään ole vain flashaamaani recoveryyn ja Fastboottiin. Ja tosiaan pisimmälle mihin oon päässyt on toi B180 paketti mistä otin BOOT ja RECOVERY imaget jotka flashasin ja myös laitoin kyseisen UPDATE.app tiedoston Muistikortille "dload" kansion alaisuuteen.

  kyseisillä filuilla olen päässyt ton "eRecoveryn" 90% asti jolloin jumiutuu.

  Saimpas toimimaan kirjoitinkin siitä jo kansainvälisille foorumeille:

  Used your Multi Tool and Unbricked my device with (Boot,Cust,Recovery & System.img's) from this file: Honor 7 Firmware (PLK-L01, Android 5.0.2, EMUI 3.1, C432B180, West European Region)
  Also placed UPDATE.APP file from that .zip to the SDCard under "dload" folder and my device booted normally and im able boot to the system now.
   
  Viimeksi muokattu: 2/5/16
 6. kenkae

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/16
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  PLK-L01
  Päivitänpä sen verran vielä tilannetta, vastaavien tapahtumien varalle helpottaakseen muiden taistelua vastaavanlaisessa tilanteessa.

  Tapahtumien kulku:
  *Unlockasin Bootloaderin ja asensin TWRP jonkun Chinese version mikä oli ainut 100% varmasti löytämäni toimiva custom recovery kyseisellä hetkellä.
  **Boottasin puhelimen normaalisti Androidiin asti ja pystyin laitetta käyttämään.
  ***Uudelleen boottauksen jälkeen puhelin boottasi enää Fastboot tilaan taikka Recoveryyn joka oli kyseinen kinkki TWRP.
  ****Kokeilin muistaakseni Modaco CustomROM asennella heti kättelyyn ongelman ilmennettyä joka johti bootlooppiin.
  *****Flashailin eri imageja eri update paketeista kunnes tajusin ladata C432B180 Western Europe paketin.
  ******Käytin Honor MultiToolia ja HuaweiUpdateExtractoria unbrikatakseni laitteen, joka kyseisen operaation jälkeen boottautui EMUI 3.1 | 5.0.2 Android B180 versioon.
  *******Laittelin sitten SD-Kortille B330(Western Europe) update filut "dload" kansion alaisuuteen, sen jälkeen aloitin flashayksen ns "3-painikkeen" metodilla(Vol- & Vol+ ja Virtapainike) yhtäaikaa painettuna.
  ********Muutaman kerran jälkeen aina jumiuduttua 19% ilman piuhaa taikka piuhan kera 90% jokaikinen kerta vaihdoin SD-kortin toiseen ja toistin saman uudelleen, tälläkertaa kuitenkin FAILURE tuli 95% kohdalla.
  *********Boottasin laitteen normaalisti systeemiin, ja huomasin katseltuani laitteen tietoja että siellähän oli kuin olikin B330 | 6.0 Android järjestelmällä sisässä.
  **********Sen jälkeen asentelin XDA-Developersista YodaROM v8.0 ja oikean Exposed Appsin ja laite pyöriikin nykyään uusimalla CustomROMilla OTA päivityksien kera pitkän taistelun jälkeen.
   

Jaa tämä viestiketju