Mobiili.fi Honor V8:n Suomeen tulosta ei vielä mitään tietoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawein Honor V8:ssa on 5,7 tuuman näyttö.


  Kiinassa eilen julkistetun Honor V8:n tulosta myyntiin Suomessa ei ole vielä tietoa, kerrotaan Huaweilta Mobiili.fille.

  Honor V8:sta tekee mielenkiintoisen se, että tämän Huawein tyypillisesti hyvän hinta-ominaisuussuhteen tarjonneen sisarbrändin uusi uutuus on paikoin jopa Huawein tuoretta P9-lippulaivamallia parempi teknisiltä ominaisuuksiltaan. Kiinassa Honor V8:n hinnaksi on odotettu vain noin 310-380 euroa vastaavaa summaa, mikä parisen sataa euroa vähemmän kuin Huawei P9 täällä maksaa.

  Honor V8:ssa on P9:n tavoin 12 megapikselin kaksoiskamera, joissa toisessa kameroista on perinteinen RGB-värikenno ja toisessa mustavalkovalkokenno. P9:stä tuttua Leica-brändäystä Honor V8:ssa ei ole, mutta kamerayksikkö vaikuttaa kuitenkin olevan aivan sama. Myös Honor V8:n kaksoiskameroiden aukon koko on f/2,2 ja mukana on laser-tarkennus, aivan P9:n tavoin.

  Jopa P9:ää parempi Honor V8 on näyttönsä osalta – ja erottavana tekijänä myös hieman kookkaampi. Honor V8:ssa on 5,7 tuuman näyttö, kun P9:n näytön koko on 5,2 tuumaa. Mallivariantista riippuen näytön tarkkuus on joko 1920×1080 tai 2560×1440 pikseliä, joista jälkimmäistä ei ole vielä aiemmin nähty Huawei- tai Honor-puhelimissa. Peruskäytössä lisätarkkuudesta ei kuitenkaan voi odottaa olevan merkittävää hyötyä sen ylittäessä ihmisen näkökyvyn normaalilta käyttöetäisyydeltä, mutta Huaweinkin nyt jo esittelemässä virtuaalitodellisuuskäytössä jatkossa lisätarkkuus on tarpeen.

  Honor V8:ssa on Huawein HiSiliconin Kirin 950 -järjestelmäpiiri, kun P9:stä löytyy Kirin 955. Ero näiden välillä liittyy kuitenkin vain kahdeksanytimisen piirin nopeampien neljän piirin maksimikellotaajuuteen, ja on näin melko marginaalinen.

  P9:n tavoin myös Honor V8:ssa on puhelimen takana sormenjälkitunnistin ja etukamera on kahdeksanmegapikselinen.

  Koska P9 ja Honor V8 muistuttavat monella tapaa läheisesti toisiaan, on mahdollista, että Honor V8:aa ei tulla näkemään lainkaan Suomen tai edes Euroopan markkinoilla, ainakaan laajasti. Huawei on keskittynyt vahvasti täällä nyt P9:ään sekä sen markkinointiin, eikä kahden toisiaan melkoisesti muistuttavan puhelimen tuomisessa markkinoille olisikaan edes suurta järkeä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju