Myyty Honor 8X Blue 64GB

Tila
Ei auki vastauksille.

HIGHEND

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
33   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2539
Reaktiopisteet
76
Puhelinmalli
Huawei Honor 8X Blue
Takuu
Ei kai?
Kuitti
Ei ollut pakkauksessa, eli myydään takuuttomana. Ei näitä kukaan huoltoon jaksa kuitenkaan viedä.
SIM-lukittu
Onko sellaisiakin vielä? Ei ole.
Väri
Sininen
Tallennustila
64gt
Kunto
Hyvä
Vaihto
Kyllä
Hintapyyntö
150
Sijainti
Hamina
Toimitustavat
Nouto, Posti
Otsikonmukainen puhelin voisi vaihtua johonkin erikoisempaan, kokoelmaani sopivaan kapulaan, kunhan uusi puhelimeni saapuu.

Tämähän on yksinkertaisesti parasta mitä tähän rahaan saa, ja uusia ei enää saa. Suosittelen lukemaan keskusteluketjun ko. puhelimesta MPF:ltä. Kehuttiin keväällä 2019 uskomattomaksi 299 euron hintaan nähden. No, nyt hp. on 150 euroa.

(Tiedän, että puhelimia sai yhdestä liikkeestä 159 eurolla uutena hetken aikaa, ennenkuin poistuivat markkinoilta. Mielestäni tuo on silti hyvä hinta käytännössä virheettömästä laitteesta. Ajattelin vain rehellisesti mainita tuosta, ettei kukaan tule pätemään :cool:)

Kunto 99% uutta vastaava. Rungossa alhaalla sokerimurun kokoinen pistejälki. Näytössä saattaa olla jotain mikronaarmuja, kun käytetty 2 viikkoa ilman suojalasia. Puhelimeni pysyvät kaukana avaimista ja sytkäreistä.

Saa tuon rahallakin ostaa, hintaan sisältyvät postit.

Mukaan orkkisvermeet ja loota, jossa Powerin tarroja (Asiakaspalautuksena ostettu). Lisäksi orkkis suoja ja joku punainen lasikuori, jossa pientä jälkeä.

Vaihto voisi kiinnostaa erikoisuuksien lisäksi esim. iPhone seiskaan tai vaikka kasiin, jossa pientä lasivikaa tjs. koska välejä en maksa.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom