Honor 8 Pro julkistettu kokonaisuudessaan – kookas näyttö ja huippuluokan tekniikkaa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Honor 8 Pro.


Huawein sisarbrändi Honor on julkistanut tänään odotetusti tarkoituksellisesti sekä kokonaisuudessaan uuden Honor 8 Pro -puhelimensa. Venäjän Honor-sivuille puhelin kaikkine teknisine tietoineen ilmestyi jo maaliskuun lopulla.

Myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä tietoa. Euroopan valituissa maissa ennakkomyynti alkaa jo tänään ja myynti 20. huhtikuuta. Hinta on 549 euroa.

Honor 8 Pron metallikuorissa on tarjolla varsin hyvä kattaus huippuluokan tekniikkaa. Honor 8 Pro sisältää 5,7 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, 12 megapikselin kaksoiskameran 4K-videokuvauksella sekä sormenjälkitunnistimen takana, 8 megapikselin etukameran, kahdeksanytimisen Kirin 960 -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia, ainakin 64 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikan sekä 4 000 milliampeeritunnin akun. SIM-korttipaikkoja on totuttuun Huawei- ja Honor-tyyliin kaksi kappaletta.

Honor 8 Pro on sama laite kuin Honor V9, jolla nimellä puhelinta myydään Kiinassa.

Tekniset ominaisuudet Honor 8 Prossa ovat siis osittain jopa paremmat kuin esimerkiksi Huawein uudessa P10:ssä ja samalla tasolla kuin P10 Plussassa. Takakameran tarkkuus on kuitenkin Huawein uusimpia huippupuhelimia pienempi eikä mukana ilmeisesti ole optista kuvanvakainta.

Suurikokoisella näytöllä varustettu metallirakenteinen puhelin on varsin ohut, paksuutta on vain 6,97 millimetriä. Paino on 184 grammaa.

Honor 8 Pron värivaihtoehtoja ovat musta, kultainen ja sininen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom