Honor 8:n Nougat-päivitykset käynnistyivät Suomessa – sisältää merkittäviä muutoksia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Honor 8 pääsee nyt Nougatin ja erityisesti EMUI 5.0:n makuun.


Huawei on aloittanut uuden Android 7.0 Nougatin sekä EMUI 5.0:n tuovan merkittävän päivityksensä jakelun Suomessa nyt myös suositulle Honor 8 -puhelimeleen. Paria päivää aiemmin jakelu alkoi jo P9-puhelimelle.

Asetukset-valikon alalaidasta löytyvän perinteisen päivitysmahdollisuuden lisäksi kannattaa tarkastaa HiCare-sovellus.

Huawei- ja Honor-puhelinten osalta Nougat-päivitykset ovat poikkeuksellisen merkittäviä, sillä samalla niiden EMUI-käyttöliittymä päivittyy huomattavia muutoksia sisältävään 5.0-versioon. Android Marshmallow / EMUI 4.1 -versioista päivittäville Nougat-päivityspaketilla onkin kokoa yli 2 gigatavua.

EMUI 5.0 uudistaa Huawein käyttöliittymän ilmeen. Toiminnoista ilmoitukset ja pika-asetukset sekä avoinna olevien sovellusten näkymä ovat nyt huomattavasti lähempänä vakio-Androidia aiempien Huawein ratkaisujen sijaan.EMUI 5.0:n uusi ilme on aiempaa kevyempi ja yhdistää perusversiona elegantisti valkoista ja sinistä.


Varmasti monia muista Android-puhelimista Huaweihin siirtyneitä erityisesti ilahduttavana muutoksena EMUI 5.0:ssa tarjolla on nyt myös mahdollisuus ottaa käyttöön Androidin perinteisiin lukeutuva erillinen sovellusvalikko, jollainen Huawein käyttöliittymästä on tähän asti uupunut.

Uuden ilmeen ja Android 7.0 Nougatin sisältämien uudistusten, kuten näytön jakamisen kerralla kahdelle sovellukselle (Multi Window) lisäksi EMUI 5.0 -päivitys sisältää myös muutamia Huawein omia uutuuksia. Näitä ovat esimerkiksi mahdollisuus kahden Facebookin tai WhatsAppin käyttöön.

Honor 8:n sekä jo päivityksen saaneen P9:n lisäksi Huawein uusissa Mate 9 ja Mate 9 Pro -puhelimissa Android 7.0 Nougat ja EMUI 5.0 ovat olleet jo esiasennettuina.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom