Honor 8:n Android 7.0 Nougat -päivitykset käynnistyivät Suomessa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Aivan kuten Huawei lupasi on yhtiö aloittanut Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun Honor 8 -puhelimelleen, joka tuotiin markkinoille elokuussa. Uusi ohjelmisto on kierossa jo myös Suomessa, sillä eri keskustelupalstoilla, kuten matkapuhelinfoorumi.fi-sivustolla osa käyttäjistä kertoo saaneensa sen puhelimeensa jo normaalina verkon yli jaettavana päivityksenä ainakin HiCare-sovelluksen (OS-päivityksen ensimmäiset käyttöönottajat) kautta, joka mahdollistaa päivityksien saamisen puhelimeensa hieman muita ennen. Se sisältää kuitenkin kiintiön ja sen täytyttyä päivityksien jakelu sen kautta keskeytyy ainakin toistaiseksi.

Honor 8:n päivittäminen uuteen Android-versioon onnistuu suoraan laitteen asetuksista: Asetukset -> Päivittäjä. Luonnolliseen tapaan päivitys jaetaan käyttäjille vaiheittain ja osa Honor 8:n omistajista voi joutua odottamaan sitä toisia pidempään. Kokoa päivityksellä on 2,38 gigatavua. Jos uutta ohjelmistoa ei vielä löydy, ei ole syytä huoleen, vaan kannattaa odotella rauhassa muutama viikko.

Ennen suuren päivityksen asentamista puhelimeen varmuuskopiointi on järkevää, vaikka nyt julkaistun päivityksen ei pitäisi pyyhkiä puhelimen sisältöä. Varmuuskopiointi onnistuu Honor 8:ssa esimerkiksi Huawein omalla työkalulla, joka löytyy: Asetukset -> Lisäasetukset -> Varmuuskopioi ja palauta -> Tietojen varmuuskopiointi.Android 7.0 Nougatin uudistuksien, kuten laitteiden ja sovellusten käynnistystä nopeuttavan JIT-kääntäjän, Vulkan-rajapinnan ja parantuneen Doze-virransäästötilan lisäksi paketti tuo mukanaan Huawein uuden EMUI 5.0 -käyttöliittymän sekä muun muassa seuraavat uudistukset:

  • Android 7.0:n pohjalta suunniteltu uusi ja selkeämpi käyttöliittymä.
  • Parempi profiilien hallinta. Mahdollisuus vaihtaa koti- ja työprofiilien kesken.
  • EMUI 5.0 oppii kuinka omistaja käyttää puhelintaan ja osaa näin tehdä automaattisesti optimointeja, jotka parantavat esimerkiksi käytetyimpien sovelluksien suorituskykyä.
  • Päivitys lisää myös käyttäjän turvallisuutta/yksityisyyttä. Uuden ohjelmiston myötä muun muassa haluttuja sovelluksia voidaan lukita App Lock -ominaisuuden taakse.
  • EMUI 5.0:ssa Huawei on parantanut käyttöliittymänsä virransäästöominaisuuksia. Se tekee automaattisia optimointeja virrankulutuksen suhteen sekä sisältää useita eri virransäästötiloja.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom