Honor 8 - etulasi säröllä näytön yläpuolelta. Onko este akun vaihdolle?

Keskustelu osiossa 'Puhelinklinikka', aloittaja huuhaa, 28/3/18.

 1. huuhaa

  huuhaa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/02
  Viestit:
  562
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Itselläni Honor 8:n etulasi on säröllä (1 siisti halkeama) kuulokkeen vierestä etukameran päältä sivulle, ei ylitä näyttöä tuo halkeama.

  Onko tuo esteenä akun vaihto operaatiolle? Lähinnä mietin pohtiiko operaatiota suorittava taho mahdollista lisävaurion syntymistä tuon johdosta?

  Akun vaihtoa pohdin lähinnä siksi, että tuo voisi yhä päätyä taloudessa jollekin käyttöön vaikka itse hankkisin jossain vaiheessa uudemman luurin. Nimittäin taloudesssa vanhempikin malli löytyy joka joutaisi ennemmin kiertoon. Toki täytyy katsella mitä tuo vaihto tulisi kustantamaan...
   
 2. huuhaa

  huuhaa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/02
  Viestit:
  562
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Vastaan "itselleni" / muille, jos jollain sama pohdinta edessä. Takakansi kääntyy sivulle kuin konepelti, joten etulasi ei rajoita vaihtoa. Kts. video linkin takaa: Huawei Honor 8 Akku + Työkalusarja & 1 Vuoden Takuu

  Itse päädyin kuitenkin vaihdattamaan akun huollossa, hintaa tuli 55€ töineen ja aikaa kului n. 2h. Tai tuo aika pyydettiin varautumaan että kestäisi, enkä mennyt tuota ennen liikkeseen. Lisäksi hankin ebaysta 2.5D Tempered Glass täysin näytön peittävän panssarilasin. Tuon värjätty osa peittää kivasti myös yläosan pienen särön, hintakin oli vain noin 2usd kun loppuerä kyseessä.
   

Jaa tämä viestiketju