• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Honor 8 32gb Blue

ollipekkas

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
25.2.2011
Viestit
25
Reaktiopisteet
2
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Sininen
Tallennustila
32gb
Kunto
Kuin uusi
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
320
Sijainti
Mikkeli
Toimitustavat
Nouto, Posti
Myyjän nimi
Olli-Pekka Sundvall
Myyjän sähköposti
ollipekkas@suomi24.fi
Myyjän puhelinnumero
0505189560
Täysin uutta vastaava Honor 8 puhelin. Viikko sitten (13.2.2017) powerista uutena ostettu. Heti käyttöönoton yhteydessä näyttö suojattu lasikalvolla ja puhelin ollut aina suojakuoressa (kuori mukaan). Tuntuu olevan liian kankea Appleen tottuneelle niin joutaa kiertoon. Mukaan täydellinen myyntipakkaus.
 

Liitteet

 • IMG_5230.JPG
  IMG_5230.JPG
  247.7 KB · Katsottu: 184
 • IMG_5229.JPG
  IMG_5229.JPG
  220.1 KB · Katsottu: 132
 • IMG_5227.JPG
  IMG_5227.JPG
  214.8 KB · Katsottu: 144
 • IMG_5226.JPG
  IMG_5226.JPG
  178.5 KB · Katsottu: 135

Iir00

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
7.4.2014
Viestit
108
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Motorola Moto X Play
220 + postiE
 
Top Bottom