Mobiili.fi Honor 7i näyttäytyy videolla – Huawein uudessa puhelimessa omintakeinen kamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei Honor 7i


  Huaweilta on jo nähdyn Honor 7 -älypuhelimen lisäksi odotettu erikoista Honor 7i -puhelinta. Kyseisen mallin vetonaulaksi on huhuttu liukuvaa kameraa, joka mahdollistaa selfie-kuvien oton uudella tavalla. Tänään nähtyjen materiaalien perusteella kyseessä onkin liukuvan kameran sijaan kääntyvä kamera.

  @OnLeaksina tunnettu sarjavuotaja Steve Hemmerstoffer jakoi tänään Twitterissä kuva- ja videomateriaalia uudesta Honor 7i -puhelimesta. Näiden perusteella Huawein uutuudessa onkin kääntyvä kamera, jonka avulla takakameran saa suunnattua myös laitteen etupuolelle.

  Kyseessä on hieman Oppon N-laitesarjan tyylinen ratkaisu. Honor 7i:ssä kamera tosin kääntyy kapeammalta alalta ja laitteen yläpuolelle, kun taas Oppo-puhelimissa käännetään vaakatason palikkaa paikoillaan.

  Honor 7i:n tarkemmat tekniset tiedot ovat toistaiseksi epäselviä, vaikka laitteen odotetaan olevan hillitympi kuin Honor 7:n. Huhuissa ovat liikkuneet esimerkiksi Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri ja kahden tai kolmen gigatavun RAM-muisti. Ominaisuudet saatetaan kuitenkin virallistaa jo tänään, sillä elokuun 20. päivä on huhujen mukaan uutuuspuhelimen julkistuspäivä. Palaamme asiaan heti, kun laitteesta kuullaan lisää.


  So old fashioned… ^^ https://t.co/bjpIePCz9t #Huawei #Honor7i (via http://t.co/MTjHlBKxdb) pic.twitter.com/IE3VexM4va

  — Steve Hemmerstoffer (@stagueve) 20. elokuuta 2015
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju