Honor 7 Lite saa Android 7.0 Nougat -päivityksen – Honor 7 jäämässä ilman

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Huawei tulee päivittämään kesällä 2016 Suomen markkinoille saapuneen Honor 7 Lite -puhelimensa Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään. Asia on vahvistunut ja yhtiö etsii parhaillaan Facebookissa 150 vapaaehtoista suomalaista testaajaa tulevalle päivitykselle.

Samalla vaikuttaa harmillisesti kuitenkin siltä, että noin vuosi aikaisemmin markkinoille rantautunut alkuperäinen Honor 7 olisi jäämässä ilman Nougat-päivitystä. Asiasta löytyy juttua maailmalta, kuten tästä artikkelista. Lisäksi Huawei ei ole suostunut kommentoimaan Facebookissa käyttäjille, jotka ovat kyselleet Honor 7:n Nougat-päivityksen perään. Muuten Huawein Suomen Facebook-sivulla käyttäjien viesteihin on kyllä yleisesti vastailtu, joten näyttää vahvasti siltä, että Honor 7 todella jää ilman Android 7.0 Nougat -päivitystä. Tämä tulee varmasti jättämään taakseen paljon harmistuneita käyttäjiä, sillä Honor 7 on iästään huolimatta kalliimpi sekä tehokkaampi kuin Lite-variantti.


Kiinalaisvalmistajan muiden Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmää pyörittävien puhelinten tavoin tulee myös Honor 7 Lite saamaan paketin mukana valmistajan uuden EMUI 5.0 -käyttöliittymän. Teimme MobiiliBlogissa aivan hiljattain katsauksen Honor 8:n Nougat-päivitykseen ja EMUI 5.0:n uudistuksiin videollamme. Se kannattaa käydä vilkaisemassa, niin saa hieman esimakua siitä, mitä Honor 7 Litelle on luvassa.

Facebook, Huawei Mobile, 150 nopeinta Honor 7 Liten omistajaa pääsevät mukaan nyt alkavaan beta-testaukseen!

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom