• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Siirretty Honor 7 Lite *20 kk takuu*

Tila
Ei auki vastauksille.

iludroid

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
55   0   0
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
336
Reaktiopisteet
247
Puhelinmalli
-
Takuu
10/2018 asti
Kuitti
Kyllä
Väri
Kulta
Tallennustila
16 GB
Kunto
Lähes uudenveroinen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
120
Sijainti
-
Toimitustavat
Nouto / Postitus ennakkomaksulla
Myyjän nimi
YV
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Myydään lähes uudenveroisessa kunnossa oleva kullanvärinen Honor 7 Lite. Reunoissa on pari pienenpientä jälkeä, jotka yritin kuvata, mutteivät oikein edes näy kuvissa. Siinä kaikki käytönjäljet. Näytössä on pidetty aina panssarilasia, joten näyttö on naarmuton ja suojakalvo on edelleen paikallaan.

Mukaan täydellinen alkuperäinen pakkaus: laturi, usb-kaapeli, sim-työkalu sekä ohjekirja. Takuu voimassa 10/2018 asti, kuitti mukaan.
 

Liitteet

 • 7lite-0017.jpg
  7lite-0017.jpg
  181.1 KB · Katsottu: 72
 • 7lite-0010.jpg
  7lite-0010.jpg
  187.3 KB · Katsottu: 75
 • 7lite-0014.jpg
  7lite-0014.jpg
  120.7 KB · Katsottu: 63
 • 7lite-0013.jpg
  7lite-0013.jpg
  91 KB · Katsottu: 66
 • 7lite-0015.jpg
  7lite-0015.jpg
  102.9 KB · Katsottu: 68
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom