Mobiili.fi Honor 6X:n ominaisuudet paljastuivat – julkistus luvassa 3 viikon päästä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Honor 6X TENAAn kuvissa.


  Huawein tuleva Honor 6X -puhelin on paljastunut toistamiseen ja tällä kertaa Kiinan televiranomaisen TENAAn hyväksyntäraportti paljastaa jo myös puhelimen tekniset tiedot.

  Aiemman BLN-AL10-mallikoodin jatkoksi nyt paljastui mallikoodi BLN-TL10. Mahdollista eroa näiden välillä ei tiedetä, mutta kuvat laitteista olivat samat.

  Takana Honor 6X:ssä nähdään kaksoiskamera. Kameroista pääkamera tarjoaisi 12 megapikseliä ja toinen apukamera 2 megapikseliä. Toista kameraa käytettäisiin näin lähinnä vain syvyysinformaation tallentamiseen. Kaksoiskameraratkaisu on poikkeava Huawein jo tutummista ja todennäköisesti huomattavasti kalliimmista P9- ja Honor 8 -malleista. Etukameran tarkkuus Honor 6X:ssä olisi 8 megapikseliä.

  Lisäksi takaa löytyy sormenjälkitunnistin. Honor 6X:n rakenne on muuten metallia lukuun ottamatta yläpäästä ja pohjasta löytyviä muovikaistaleita, jotka avittanevat yhteyksien toimintaa.

  Honor 6X:n muihin paljastuneisiin ominaisuuksiin lukeutuvat 5,5 tuuman näyttö, HiSilicon Kirin 650 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 3 340 milliampeeritunnin akku.

  Huhujen mukaan Honor 6X:n julkistus voisi olla luvassa 18. lokakuuta.

  Kaikki uutuus-Honorit eivät saavu myyntiin Suomessa tai edes Euroopassa, joten myös Honor 6X:n myyntiintulo täällä on vielä toistaiseksi arvoitus. Edeltävän Honor 5X:n myynnissä olo tosin puhuisi myös seuraajan tänne saapumisen puolesta. Lisäksi jo aiempi Honor 4X:kin oli täällä myynnissä.

  Honor 5X:ään nähden 6X tuo muun muassa kaksoiskameran, etukameran tarkkuus kasvaa, Qualcommin järjestelmäpiiri vaihtuu Huawein omaan ja muistimäärät kasvavat.

  Viimeaikaisia julkistettuja Honoreita, joita ei ole julkistettu Eurooppaan tai Suomeen, ovat Honor 8:aa suurikokoisemmat Honor V8 sekä Honor Note 8.

  Honor 5X:n hinta Suomessa oli alle 300 euroa, mikä antaa karkeaa osviittaa Honor 6X:n mahdollisesta hinnasta sen täällä myyntiin tullessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju