Mobiili.fi Honor 6X -julkistukselle ensi viikolla vahvistus – tällaista puhelinta odotetaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Honor 6X -julkistustilaisuuden kutsu.


  Honor 6X -julkistus Kiinassa on vuorossa ensi viikolla, 18. lokakuuta, aivan kuin aiemmin on jo huhuttu. Playfuldroid-sivusto on jo julkaissut oheisen tilaisuuden kutsukuvan.

  Honor 6X julkistetaan aluksi ainakin Kiinan markkinoille, mutta sen tulosta myyntiin Suomessa ei ole vielä varmuutta. Toki aiemmat Honor 4X ja Honor 5X ovat täällä olleet kaupan, mikä puhuisi myös uutuuden tänne saapumisen puolesta. Julkistus Suomeen voisi kuitenkin tapahtua vasta myöhemmin omassa aikataulussaan, kuten viimeisimpänä nähtiin myös tuoreen Honor 8:n osalta. Sekin julkistettiin aluksi vain Kiinassa.

  Takana jo aiemmin julkaistuissa kuvissa metallirakenteisessa Honor 6X:ssä nähdään kaksoiskamera. Kameroista pääkamera tarjoaisi 12 megapikseliä ja toinen apukamera 2 megapikseliä. Toista kameraa käytettäisiin näin lähinnä vain syvyysinformaation tallentamiseen. Kaksoiskameraratkaisu on poikkeava Huawein jo tutummista ja todennäköisesti huomattavasti kalliimmista P9- ja Honor 8 -malleista. Etukameran tarkkuus Honor 6X:ssä olisi 8 megapikseliä.

  [​IMG]
  Honor 6X TENAAn kuvissa.


  Lisäksi takaa löytyy sormenjälkitunnistin. Honor 6X:n rakenne on muuten metallia lukuun ottamatta yläpäästä ja pohjasta löytyviä muovikaistaleita, jotka avittanevat yhteyksien toimintaa.

  Honor 6X:n muihin paljastuneisiin ominaisuuksiin lukeutuvat 5,5 tuuman näyttö, HiSilicon Kirin 650 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 3 340 milliampeeritunnin akku.

  Honor 5X:ään nähden 6X tuo muun muassa kaksoiskameran, etukameran tarkkuus kasvaa, Qualcommin järjestelmäpiiri vaihtuu Huawein omaan ja muistimäärät kasvavat.

  Honor 5X:n hinta Suomessa oli alle 300 euroa, mikä antaa karkeaa osviittaa Honor 6X:n mahdollisesta hinnasta sen täällä myyntiin tullessa.

  Uuden Honor 6X:n julkistuksen ohella sen emoyhtiön Huawein suunnitelmiin tänä vuonna kuuluu ainakin vielä Huawei Mate 9:n julkistus, jonka odotetaan tapahtuvan 3. marraskuuta Münchenissä järjestettävässä tilaisuudessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju